Taxi prijevoz Rijeka do granični prijelaz Maljevac

Taxi Transfer Service Rijeka bavimo se prijevozom preko 10 godina. Danas u ponudi imamo najširu paletu vozila. Svim našim putnicima na raspolaganju je više tipova vozila od regularnih taxi vozila do minibusa i autobusa. Taxi Rijeka nudi međugradski prijevoz na svim relacijama tijekom trajanja pandemije korona virusa. Rezervirajte Vaš prijevoz unaprijed i na vrijeme kako bi si osigurali putovanje od Rijeke do graničnog prijelaza Maljevac po najboljem omjeru cijena i kvalitete.

Danas kada smo suočeni sa otežanim poslovanjem i ograničenim kretanjima ljudi unutar Hrvatske tijekom pandemije virusa mi i dalje prevozimo putnike u skladu sa mjerama koje je propisao stožer CZ. Na poziv klijenta danas smo se zaputili na granični prijelaz Maljevac. Danas je putovanje preko graničnog prijelaza Maljevac iz smjera BIH u Hrvatsku za državljane Bosne i Hercegovine dozvoljen ulazak u Hrvatsku pod uvjetom da imaju odobren boravak u našoj zemlji, i uz obavezno određivanje samoizolacije u trajanju od 14 dana. Ukoliko se radi o povratku Bosansko-hercegovačkih državljana oni iz Hrvatske izlaze nesmetano i ulaze u BIH. Ukoliko Vi ili Vaša tvrtka ima potrebe za prijevozom od Rijeke do graničnog prijelaza Maljevac rezervirajte svoj prijevoz putem našeg kontakt obrasca.

Za sve rezervacije i informacije dostupni smo 24 sata putem naše web stranice

Zašto koristiti usluge Taxi Transfer Service Rijeka ?

✔ Optimalan omjer cijene i kvalitete

✔ Fiksne unaprijed poznate cijene transfera

✔ Profesionalni i ljubazni vozači.

✔ Nova vozila

✔ Najšira paleta vozila

✔ Obveznici PDV-a

✔ Karticno, virmansko i gotovinsko plaćanje

Taxi Rijeka nudi sigurnu uslugu taxi prijevoza na relaciji Rijeka do granični prijelaz Maljevac.

Putujući s Taxi Transfer Service od Rijeke do graničnog prijelaza Maljevca biti će te odveženi do destinacije na komforan i bezbrižan način. Naši profesionalni vozači s bogatim iskustvom jamac su sigurne vožnje

Naš vozač putnike će dočekati na dogovorenom mjestu u Rijeci i odvesti ih do graničnog prijelaza Maljevac u klimatiziranom taxi vozilu. Taxi Transfer Service Rijeka nudi najbolji omjer cijene i kvalitete u usluzi taxi prijevoza. Rezervirajte Vaš taxi transfer od Rijeke do graničnog prijelaza Maljevca na vrijeme kako bi ste si osigurali dodatne benefite.

Taxi Transfer Service Rijeka  nudi prijevoz i grupa putnika koje nemogu stati u regularno taxi vozilo. Taxi Rijeka nudi prijevoz od Rijeke do graničnog prijelaza Maljevca modernim klimatiziranim kombi, minibus vozilima. U ponudi imamo visokoturističke autobuse koje možete unajmiti za prijevoz na relaciji Rijeka do graničnog prijelaza Maljevac. Dali ste znali da je cijena najma autobusa sa vozačem ponekad i niže od cijene javnog linijskog prijevoza ?

Naše usluge taxi prijevoza od Rijeke do graničnog prijelaza Maljevac možete platiti kreditnom karticomu taxi vozilu, gotovinom ili virmanom.

Rezervirajte Vaš Taxi Rijeka transfer unaprijed kako bi si osigurali benefite i siguran prijevoz.

Molim vas da ukoliko Vaša tvrtka ili Vi imate potrebu za ovakvim uslugama uputite zahtjev sa detaljima na našu mail adresu ili putem kontakt obrasca.