Taxi prijevoz Rijeka do aerodrom Dubrovnik

Taxi Transfer Rijeka nudi taxi prijevoz od Rijeke do aerodroma Dubrovnik. U mogućnosti smo ponuditi taxi prijevoz iz Rijeke do aerodroma Dubrovnik. Taxi Transfer Service Rijeka ima u ponudi nova taxi vozila ali i autobuse kapaciteta 9-51 putnik, a krasi ih što su svi visoke turističke klase. Rezervirajte Vaš taxi prijevoz Rijeka do aerodroma Dubrovnik po najboljim cijenama za taxi usluge. Bavimo se prijevozom više od 10 godina i naše iskustvo u prijevozu garancija je sigurne vožnje. Naša nova i udobna vozila garancija su udobne vožnje

O destinaciji: aerodroma Dubrovnik

Aerodrom Dubrovnik bitan aerodorm za krajnji jug Hrvatske. Aerodrom je najfrenkfentniji tijekom ljetne sezona koja je se na krajnjem jugu bitno produžila. Aerodrom Dubrovnik smješten je na Čilipima što je nekih 25 kilometara od Dubrovnika. Aerodrom Dubrovnik je treći aerodrom po prometu u Hrvatskoj. Rekord aerodroma Dubrovnik je 1,5 miliona putnika a to je zabilježila 2013 godine. U aerodrom Dubrovnik se dosta ulaže zadnjih godinu dana i aerodrom je skoro cijeli obnovljen.

Taxi Transfer Service Rijeka nudi sigurnu uslugu taxi prijevoza na relaciji Rijeka do aerodroma Dubrovnik.

Putujući s Taxi Transfer Service od Rijeke do aerodroma Dubrovnik biti će te odveženi do destinacije na komforan i bezbrižan način. Naši profesionalni vozači s bogatim iskustvom jamac su sigurne vožnje

Naš vozač putnike će dočekati na dogovoreniom mjestu u Rijeci i odvesti ih do aerodroma Dubrovnik u klimatiziranom taxi vozilu. Taxi Transfer Service Rijeka nudi najbolji omjer cijene i kvalitete u usluzi taxi prijevoza. Rezervirajte Vaš taxi transfer od Rijeke do aerodroma Dubrovnik na vrijeme kako bi ste si osigurali dodatne benefite.

Taxi Transfer Service Rijeka  nudi prijevoz i grupa putnika koje nemogu stati u regularno taxi vozilo. Taxi Rijeka nudi prijevoz od Rijeke do aerodroma Dubrovnik modernim klimatiziranim kombi, minibus vozilima. U ponudi imamo visokoturističke autobuse koje možete unajmiti za prijevoz na relaciji Rijeka do aerodroma Dubrovnik. Dali ste znali da je cijena najma autobusa sa vozačem ponekad i niže od cijene javnog linijskog prijevoza ?

Naše usluge taxi prijevoza od Rijeke do aerodroma Dubrovnik možete platiti kreditnom karticomu taxi vozilu, gotovinom ili virmanom.

Rezervirajte Vaš Taxi Rijeka transfer unaprijed kako bi si osigurali benefite i siguran prijevoz.

Molim vas da ukoliko Vaša tvrtka ili Vi imate potrebu za ovakvim uslugama uputite zahtjev sa detaljima na našu mail adresu ili putem kontakt obrasca.