Taxi prijevoz Opatija

Taxi Opatija

Taxi Opatija nudi taxi prijevoz na području grada Opatije. U samim početcima bavili smo se samo taxi prijevozom i možemo se pohvaliti sa preko 10 godina iskustva. Danas smo u mogućnosti klijentima ponuditi visoko turistička vozila i uslugu prijevoza koja doživljava stalni rast u kvalitativnom i kvantitativnom smislu, a što potvrđuje i sve veći broj zadovoljnih klijenata i putnika. Taxi Opatija prvenstveno nudio standardnu gradsku  taxi uslugu, organizacija našeg rada garantira Vam sigurnu 24/7 uslugu.  U sklopu gradske taxi usluge nudimo prijevoz od lokacije do lokacije prema želji naručitelja, nudimo i neke posebne usluge kao što su prihvat putnika na autobusnom kolodvoru Opatija ili željezničkom kolodvoru Opatija – Matulji te njihov transfer na željenu lokaciju u gradu Opatiji ili okolici. Ukoliko imate potrebu za taxi prijevozom na području Opatije – ispunite rezervacijski obrazac, pošaljite upit i naše osoblje stoji Vam na raspolaganju. Imamo klijente koji koriste našu uslugu svakodnevno prilikom dolaska/odlaska s radnog mjesta. Ovaj stalni prijevoz po gradu nudimo po  posebnoj cijeni.

Zašto koristi Taxi Opatija ?

Idete na poslovnu večeru ? Trebate taxi koji će Vas dočekati ispred hotela u točno određeno vrijeme i bitna Vam je točnost, čisto i uredno vozilo ? Nudimo konkurentne cijene prijevoza, čekanja i sl. Naša taxi vozila su nova i uredna. Pošaljite nam mail sa opisom Vaših potreba i mi ćemo Vam napraviti ponudu. Zovite nas na jedan od naših telefona, dostupni smo 24 sata. Naša prednost su nova vozila renomiranih proizvođača koja nudimo za sve vaše potrebe s našim profesionalnim vozačima. Odaberite vozilo u ovisnosti o Vašim željama i potrebama. Za sve informacije pošaljite nam e-mail sa Vašim itinerarom.

Rezervirajte putem interneta – ispunite naš kontakt obrazac bez obveze i zatražite ponudu. Naše cijene su unaprijed poznate, transparentne i bez dodatnih ili skrivenih troškova. Naš jednostavan sustav rezervacija i kontakt obrazac dostupni su na našoj stranici i omogućavaju Vam da pošaljite upit sa detaljima koji su bitni za Vas.

Javite se i nazovite nas bilo kada na istaknute telefone. Veselimo se Vašem upitu i naše osoblje će odgovoriti na sve vaše upite i zahtjeve.