Taxi prijevoz Opatija – usluge transfera

Danas smo svjedoci postupnog pokretanja turizma nakon pandemije koja je zahvatila i Hrvatsku. Opatija iako neuobičajeno prazna spremna je za početaka turističke sezone. Opatijaje stara dama turizma na Kvarneru, a smještena je u podnožju Učke gdje se Mediteran duboko usjekao u kopno. Opatiju krase mnogobrojni hoteli i baš je Opatija nosilac turizma na Kvarneru. U Opatiji danas imamo produženu turističku sezonu koja je rezultat rada hoteljera i turističkog osoblja. Opatija danas u predsezoni nudi kongresni turizam koji bilježi svake godine porast jer zbilja ima što ponuditi. Ponuda u brojkama kaže da Opatijski kongresni kapaciteti nude više od 50 dvorana sa do 900 sjedišta. Organizatorima kongresnih događanja Opatija nudi sve prednosti velike kongresne destinacije s jedne i neodoljivog šarma intimnog turističkog odredišta s druge strane. Kombinacija iskustva i tradicije u organizaciji kongresa, te moderni i kvalitetni kapaciteti, odličan su temelj za organizaciju skupova i događanja različitih vrsta i veličina.

Taxi Transfer Service Opatija – usluga transfera

Taxi Transfer Service nudi svim putnicima ali i pravnim osobama hoteljerima i organizatorima kongresa taxi transfere do / od Opatije. Naša usluga taxi transfera je dostupna 24/7! Ponosimo se našim osobljem, prvoklasnom uslugom te nam je glavni zadatak zadovoljstvo naših klijenata. Sve što trebate učiniti je rezervirati svoj taxi putem telefona, e-maila ili online rezervacija, a naše iskusno osoblje će se pobrinuti za sve ostalo. Nudimo prijevoze iz Opatije na sve aerodrome u Hrvatskoj ali i izvan, a najčešće usluge u prijevoz su:

  • Taxi od hotela u Opatiji do aerodroma – najčešće putnike prevozimo do aerodroma Ljubljana, Zagreb, Trst, Rijeka, ali nerijetko to budu i neki od udaljenijih aerodroma. Naša Taxi vozila možete unajmiti za lokalni prijevoz po Opatiji ukoliko je goste potrebno odvesti na večeru ili sastanak.
  • Kombi prijevoz Opatija – nudimo najam kombi vozila za grupe putnika koje ne stanu u regularno vozilo. Nudimo kombi transfere do aerodroma ali i najam kombi vozila s vozačem
  • Minibus prijevoz Opatija – nudimo najam minibuseva za lokalni prijevoz na večeru, razgled Kvarnera i Opatije. Ljudi koji dolaze poslovno u Opatiju imaju želju i detaljnije pogledati regiju pa se nerijetko organiziraju kraći lokalni izleti.
  • Autobusni prijevoz Opatijia – nudimo najam autobusa za najveće grupe putnika. Raspolažemo autobusima visoke turističke klase kapaciteta do 50 sjedala

Taxi Transfer Service Rijeka nudi svim pravnim osobama uslgue suradnje.U ponudi raspolažemo bogatom flotom vozila, te bismo istakli poslovne limuzine namijenjene za poslovni taxi servis.Kao pogodnost istakli bismo virmanske, gotovinske i kartične modele plaćanja. Zatražite ponudu putem e-maila ili telefonom.

Vaše povjerenje naša je obveza !