Taksi prijevoz Opatija

Nakon godina poslovanja odlučili smo uslugu proširiti na grad Opatiju. Tako se danas možemo pohvaliti lokalnom taxi uslugom na području grada Opatije. Naime do nedavno iz Opatije smo nudili samo transfere prema aerodromima i uvidjevši da tržište traži kvalitetnog prijevoznika odlučili smo se ponudu proširiti na grad Opatiju.

Usluge transfera u / iz Opatije dostupne su 24 sata na dan, dok lokalnu taxi uslugu u Opatiji nudimo od 06-24. Nakon završetka pandemije koja je uzdrmala tržište prijevoza planiramo uslugu proširiti ma 0-24 satni sistem rada.

Opatija je biser Kvarnera i pamti preko 100 godina turizma. Opatiju danas krase mnogobrojni hoteli koji u pred i posezoni ugošćuju poslovne ljude iz cijelog svijeta na konferencijama i seminarima dok su u sezoni tu obiteljski ljudi jer bogato opremljeni hoteli nude baš sve potrebno za aktivni odmor. Gosti koji odsjedaju u Opatiji danas najčešće rezerviraju transfere na relaciji:

Opatija – Zračna luka Zadar – Transfer na relaciji Opatija – aerodrom Zadar traje oko 3 sata. Zračna luka Zadar jedna je od devet zračnih luka u Hrvatskoj. Utemeljena je 1968. godine u blizini naselja Zemunik Donji i udaljena je 7 km istočno od Zadra. Nalazi se na nadmorskoj visini od 88 m. Najveći je zrakoplovni centar u Hrvatskoj. Ukoliko iz Opatije putujete u Zadar rezervirajte transfer putem naše internet stranice.

Opatija – Zračna luka Zagreb – Transfer na relaciji Opatija – aerodrom Zagreb traje oko 2 sata, a udaljenost je oko 170 km. Aerodrom Zagreb ili Zračna luka „Franjo Tuđman” najveća je i najznačajnija zračna luka u Hrvatskoj. Nazvana je po prvom hrvatskom predsjedniku dr. Franji Tuđmanu. Danas je aerodrom Zgareb za Opatiju vrlo bitan jer mnogo turista dolazi koristeći aerodrom Zagreb. Ukoliko imate potrebu za transferom Opatija – Zagreb aerodrom ili obrnuto slobno nas nazovite i osigurajte si prvoklasnu uslugu.

Opatija – Zračna luka Rijeka – Aerodrom Rijeka smještena je na otoku Krku i udaljena je oko 40-ak kilometara od Opatije. Opatija i aerodrom Rijeka povezani su brzom cestu pa putovanje traje svega 40 minuta. Mnogobrojni turisti slijeću na Krk aerodrom jer ovaj aerodrom nudi dobre konekcije s Njemačkom.

Opatija – Zračna luka Venecija – Aerodrom Venecija je od Opatije udaljena oko 240 km. Zračna luka Venecija Marco Polo je međunarodna zračna luka Venecije,. Aerodrom Venecija povezuje ovaj dio Europe s ovim dijelom Europe. Mnogi direktni letovi su prednost Venecije pa gosti biraju baš ovaj aerodrom. Ukoliko slijećete u Veneciju i imate potrebu za transferom pošaljite upit i napravite rezervaciju putem naše stranice.

Opatija – Zračna luka Pula – Aerodrom Pula je od Opatije udaljena oko 100 km i putovanje traje oko sat vremena. Opatiju i Pulu spaja moderna cesta koja se zove Istarski ipsilon. Pula je veoma bitan aerodrom za cijeli Kvarner. Proteklih nekoliko godina, osim strukture gostiju, kada se osjetno povećao broj putnika iz Europe (ponajviše iz zemalja UK), promijenila se i struktura zrakoplovnih kompanija. Nekadašnje charter kompanije, zamijenile su nisko tarifne i kompanije koje lete na redovnim linijama. U posljednjih se par godina promet putnika vidno povećavao, tako da usporedimo li npr. 2014. godinu sa 2019. godinom, osjetan je rast brojki u svim segmentima

Opatija – Zračna luka Ljubljana – Aerodrom Ljubljana smještena je u mjestu Brnik svega 30-ak kilometara od Ljubljane prema Austriji. Aerodrom Ljubljana ima dosta letova po povoljnim cijenama. Aerodrom Ljubljana je glavno Slovenski aerodrom.Vožnja od Opatije do aerodroma Ljubljana traje oko sat i pol, ali treba voditi računa o možebitnim zastojima na graničnom prijelazu i o potencijalnim gužvama na autocesti.

Opatija – Zračna luka Trst – Trst aerodrom je sigurno najpopularniji aerodrom za turiste iz Engleske i Njemačke koji dolaze u Opatiju. Puni naziv Trieste – Ronchi dei Legionari. Aerodrom Trst je kompletno preuređen prije nekoliko godina te je danas bitan faktor zračnog prometa. Taxi Opatija nudi prijevoze do / od aerodroma Trieste koji je inače smješten 30-ak kilometara od Trsta prema Veneciji.

Opatija – Zračna luka Budapest – Zračna luka Budimpešta Ferihegy je međunarodna zračna luka koja služi mađarski glavni grad Budimpeštu i najveća je od pet međunarodnih zračnih luka. Sa zračne luke se prije svega odvijaju međunarodni letovi unutar Europe, ali i do Afrike, Azije, Bliskog istoka i Sjeverne Amerike. Aerodrom je udaljen od Opatije oko 550 km i vožnja traje oko 6 sati

Svim gostima i posjetiteljima možemo ponuditi transfere do svih aerodroma i detinacija sa polazistem iz Opatije. Osim standardne taxi usluge nudimo i turističke izlete i putovanja grupama svih veličina.

Planirate li poslovno putovanje u Opatiji predlažemo da izaberete jedan od naših jednodnevnih izleta jer Taxi Opatija & Transfer Service nudi savršeno rješenje za Vas!

Izleti iz Opatije do Plitvičkih jezera ? Posjet Istru i lov na tartufe samo su neke od odredišta na koje Vas vozimo. Koju god opciju izabrali dobit će te kvalitetnu usluga prijevoza putnika po pristupačnim cijenama sa najboljim omjerom cijene i kvslitete.