PRIVATNI IZLET ISTRA

U potrazi ste za najmom vozila s vozačem za izlet ? Croatia Travel Transfer Service nudi osim transfera i poslovna putovanja, obilaske i izlete u sklopu usluge najma vozila s vozačem. Rijeka je poslovni centar ovoga dijela Hrvatske, a s Opatijom u blizini čini odličnu destinaciju kada su poslovna putovanja, kongresi sastanci u pitanju. Kako se prijevozom bavimo dugi niz godina uvidjeli smo da je došlo do razvoja kongresnog turizma u našim krajevima te se pojavila sve češća potreba za dodatnim uslugama. Tu smo uvidjeli da je potreba za privatnim izletima manjih grupa koje „žele više“.  S obzirom da nam je Istra iza leđa, a baš Istra je savršena za jednodnevne privatne izlete odlučili smo krenuti u ovu vrstu usluge.

Prošli tjedan obavili smo privatan razgled Istre s klijentima koji su na poslovnom kongresu u Opatiji. Istra je danas najpopularnija destinacija kada je ruralni turizam u pitanju. Istru odlikuju odlična vina i vrhunska gastronomija, a najkraće bi rekli: Istra – malvazija, najbolja ulja i najveći tartuf na svijetu.

Crotia Travel – Transfer Service Vam nudi Istraživanje ruralne Istre – doživite raskošno zeleno opuštanje i uživanje na selu uz malvaziju, teran, istarski pršut, najbolja maslinova ulja i tartufe!

S gostima smo se zaputili iz Opatije kroz Tunel Učku porema srcu Istre. Zaustavljamo se u Buzetu gdje razgledamo Auru. Aura je destilerija smještena u srcu Istre i jedna prelijepa obiteljska priča. Aura se bavi  proizvodnjom ekskluzivnih tradicionalnih proizvoda kao što su rakije i džemovi te ostali autohtoni proizvodi od samoniklog ljekovitog bilja te divljeg voća ubranog u ekološki čistom okolišu na obroncima Ćićarije daleko od cesta i naseljenih mjesta. Nakon Buzeta nastavljamo prema Karlić tartufima. Kroz današnju aktivnost lova na tartufe vodi nas obitelji Karlić iz Paladina, u blizini Buzeta, a priću je započela1966. godine prošloga stoljeća. Teško je prepričati rapsodiju okusa pa vas pozivamo da rezervirate privatan izlet po Istri i posjet našim tartufarima i vinarima.

Nakon tartufa putovanje nastavljamo prema Bujama i Grožnjanu. Grožnjan-Grisignana, mali istarski gradić velikog kulturnog značaja, ne samo na hrvatskoj nego i na međunarodnoj razini, živi vrlo intenzivno svoje ljetne mjesece. Svake godine početkom svibnja, grožnjanske uličice i trgovi doživljavaju metamorfozu i pretvaraju se u pravu umjetničku košnicu: otvaraju se ljetne muzičke akademije za mlade, likovne, plesne i dramske radionice, radionice mirovnog aktivizma pod vodstvom poznatih stručnjaka i pedagoga te zvučnih imena s područja glazbe, likovne i dramske umjetnosti. Nakon posjeta Grožnjanu naš izlet privodimo kraju i vraćamo se u Opatiju gdje gosti nastavljaju s poslovnim obvezama.

Uživajte u udobnoj taksi vožnji bez obzira putujete li s aerodroma do hotela ili trebate privatni izlet i obilazak grada, regije. Croatia Travel – Transfer Service nudi prijevoze izlete za pojedince ili grupe. Pošaljite nam upit i rezervirajte svoje putovanje bez stresa. Pošaljite nam upit i ponudit ćemo Vam putovanje po mjeri.