Taksi Rijeka do Zagreb

Taxi Transfer Rijeka nudi taxi prijevoz od Rijeke do Zagreba. U mogućnosti smo ponuditi taxi prijevoz iz Rijeke do Zagreba sa najboljim omjerom cijene i kvalitete.Taxi Transfer Service Rijeka ima u ponudi nova taxi vozila ali i autobuse kapaciteta 9-51 putnik, a krasi ih što su svi visoke turističke klase. Rezervirajte Vaš taxi prijevoz po najboljim cijenama za taxi usluge. Bavimo se prijevozom više od 10 godina i naše iskustvo u prijevozu garancija je sigurne vožnje. Naša nova i udobna vozila garancija su udobne vožnje

O destinaciji: Zagreb

Zagreb je glavni grad Hrvatske. Zagreb je kulturno, znanstveno, gospodarsko, političko i administrativno središte Republike Hrvatske, a uz to što je glavni grad Hrvatske Zagreb je turističko središte te zadnjih desetak godina bilježi porast broja noćenja, ali i novih smještajnih kapaciteta. Zagreb je uložio jako puno u fontane i parkove koji su zelene oaze za odmor, a nalaze se na svakom su koraku u Zagrebu. Nije čest slučaj da neki grad ima svoj park prirode. Tako Zagreb nadomak središtu grada ima Medvednicu koja je omiljeno izletište. Za Zagreb se također može reći da je grad raznovrsnog i bogatog kulturno-umjetničkog života. Tridesetak stalnih i povremenih kazališta i kazališnih scena, tridesetak muzeja, veći broj galerija te brojni kazališni, glazbeni i plesni festivali uvrštavaju Zagreb na listu gradova umjetnosti.

Zagreb na svim listama uvjerljivo vodi kao grad s najvećim dnevnim boravkom. Čim sunce pokaže svoje zube u rano proljeće, otvaraju se terase kavana, kafića, restorana i slastičarnica. Ulice i trgovi su mjesto za promenadu, uživanje u kavi, druženje i poslovne sastanke. Jedinstvena kombinacija mediteranske srdačnosti i sjevernjačke poslovnosti osvaja na prvu loptu. Kao da se svi poznaju.

Taxi Transfer Service Rijeka nudi sigurnu uslugu taxi prijevoza na relaciji Rijeka do Zagreba.

Putujući s Taxi Transfer Service od Rijeke do Zagreba biti će te odveženi do destinacije na komforan i bezbrižan način. Naši profesionalni vozači s bogatim iskustvom jamac su sigurne vožnje

Naš vozač putnike će dočekati na dogovoreniom mjestu u Rijeci i odvesti ih do Zagreba u klimatiziranom taxi vozilu. Taxi Transfer Service Rijeka nudi najbolji omjer cijene i kvalitete u usluzi taxi prijevoza. Rezervirajte Vaš taxi transfer od Rijeke do Zagreba na vrijeme kako bi ste si osigurali dodatne benefite.

Taxi Transfer Service Rijeka  nudi prijevoz i grupa putnika koje nemogu stati u regularno taxi vozilo. Taxi Rijeka nudi prijevoz od Rijeke do Zagreba modernim klimatiziranim kombi, minibus vozilima. U ponudi imamo visokoturističke autobuse koje možete unajmiti za prijevoz na relaciji Rijeka do Zagreba. Dali ste znali da je cijena najma autobusa sa vozačem ponekad i niže od cijene javnog linijskog prijevoza ?

Naše usluge taxi prijevoza od Rijeke do Zagreba možete platiti kreditnom karticomu taxi vozilu, gotovinom ili virmanom.

Rezervirajte Vaš Taxi Rijeka transfer unaprijed kako bi si osigurali benefite i siguran prijevoz. Molim vas da ukoliko Vaša tvrtka ili Vi imate potrebu za ovakvim uslugama uputite zahtjev sa detaljima na našu mail adresu ili putem kontakt obrasca.