Taksi Rijeka do Opatije

Taxi Transfer Rijeka nudi taxi prijevoz od Rijeke do Opatije.

 U mogućnosti smo ponuditi taxi prijevoz iz Opatije do svih aerodroma u Hrvatskoj ili regiji. Taxi Transfer Service Rijeka ima u ponudi nova taxi vozila ali i autobuse kapaciteta 9-51 putnik, a krasi ih što su svi visoke turističke klase. Rezervirajte Vaš taxi prijevoz po najboljim cijenama za taxi usluge. Bavimo se prijevozom više od 10 godina i naše iskustvo u prijevozu garancija je sigurne vožnje. Naša nova i udobna vozila garancija su udobne vožnje

O destinaciji: Opatija

Opatija je grad blizu Rijeke, a opet dovoljno daleko da bi se maknulo od užurbanosti Rijeke. Opatija je stara dama turizma na kvarneru i jedna od zvučnijih destinacija Kvarnera. Opatija danas raspolaže s 40-tak hotela uglavnom višeg ranga. Opatija je omiljeno ljetovalište ali u jesenskim i zimskim mjesecima Opatija je centar kongresa i stručnih predavanj, seminara i sl. Opatija je smještena u Kvarnerskom zaljevu a iznad Opatije nalazi se park prirode Učka. Prema popisu stanovništva Opatija broji 12.000 stanovnika i zauzima površinu od 66 četvornih kilometara.

Taxi Transfer Service Rijeka nudi sigurnu uslugu taxi prijevoza na relaciji Rijeka do Opatije.

Putujući s Taxi Transfer Service od Rijeke do Opatije biti će te odveženi do destinacije na komforan i bezbrižan način. Naši profesionalni vozači s bogatim iskustvom jamac su sigurne vožnje

Naš vozač putnike će dočekati na dogovorenom mjestu u Rijeci i odvesti ih do Opatije u klimatiziranom taxi vozilu. Taxi Transfer Service Rijeka nudi najbolji omjer cijene i kvalitete u usluzi taxi prijevoza. Rezervirajte Vaš taxi transfer od Rijeke do Opatije na vrijeme kako bi ste si osigurali dodatne benefite.

Taxi Transfer Service Rijeka  nudi prijevoz i grupa putnika koje nemogu stati u regularno taxi vozilo. Taxi Rijeka nudi prijevoz od Rijeke do Opatije modernim klimatiziranim kombi, minibus vozilima. U ponudi imamo visokoturističke autobuse koje možete unajmiti za prijevoz na relaciji Rijeka do Opatije. Dali ste znali da je cijena najma autobusa sa vozačem ponekad i niže od cijene javnog linijskog prijevoza ?

Naše usluge taxi prijevoza od Rijeke do Opatije možete platiti kreditnom karticomu taxi vozilu, gotovinom ili virmanom.

Rezervirajte Vaš Taxi Rijeka transfer unaprijed kako bi si osigurali benefite i siguran prijevoz.

Molim vas da ukoliko Vaša tvrtka ili Vi imate potrebu za ovakvim uslugama uputite zahtjev sa detaljima na našu mail adresu ili putem kontakt obrasca.