Taksi Rijeka do Matulja u blizini Opatije

Taxi Transfer Rijeka nudi taxi prijevoz od Rijeke do Matulja blizu Opatije.

 U mogućnosti smo ponuditi taxi prijevoz iz  Matulja do svih aerodroma u Hrvatskoj ili regiji. Taxi Transfer Service Rijeka ima u ponudi nova taxi vozila ali i autobuse kapaciteta 9-51 putnik, a krasi ih što su svi visoke turističke klase. Rezervirajte Vaš taxi prijevoz po najboljim cijenama za taxi usluge. Bavimo se prijevozom više od 10 godina i naše iskustvo u prijevozu garancija je sigurne vožnje. Naša nova i udobna vozila garancija su udobne vožnje

O destinaciji: Matulji

Matulji su maleno mjesto svega nekoliko kilometara od Opatije te stanovnici Matulja gravitiraju Opatiji. Matulji su inače smješteni na cesti Opatija – Kastav ili starom putu za Trst. Matulji danas svojim stanovnicima nude sve što im je potrebno za život od škole, trgovina do banaka i sl. U Matuljima se i nalazi nekoliko kultnih lokala za marende i slastičarnice. Matulji su inače i željeznička postaja Opatije jer Opatija nemam svoju željezničku postaju. Matulji su danas povezaani s Rijeko i Opatijom prigradskim autobusima ali i city vlakom.

Taxi Transfer Service Rijeka nudi sigurnu uslugu taxi prijevoza na relaciji Rijeka do Matulja u blizini Opatije.

Putujući s Taxi Transfer Service od Rijeke do Matulja u blizini Opatije biti će te odveženi do destinacije na komforan i bezbrižan način. Naši profesionalni vozači s bogatim iskustvom jamac su sigurne vožnje

Naš vozač putnike će dočekati na dogovorenom mjestu u Rijeci i odvesti ih do Matulja u blizini Opatije u klimatiziranom taxi vozilu. Taxi Transfer Service Rijeka nudi najbolji omjer cijene i kvalitete u usluzi taxi prijevoza. Rezervirajte Vaš taxi transfer od Rijeke do Matulja blizu Opatije na vrijeme kako bi ste si osigurali dodatne benefite.

Taxi Transfer Service Rijeka  nudi prijevoz i grupa putnika koje nemogu stati u regularno taxi vozilo. Taxi Rijeka nudi prijevoz od Rijeke do Matulja blizu Opatije modernim klimatiziranim kombi, minibus vozilima. U ponudi imamo visokoturističke autobuse koje možete unajmiti za prijevoz na relaciji Rijeka do Matulja blizu Opatije. Dali ste znali da je cijena najma autobusa sa vozačem ponekad i niže od cijene javnog linijskog prijevoza ?

Naše usluge taxi prijevoza od Rijeke do Matulja blizu Opatije možete platiti kreditnom karticomu taxi vozilu, gotovinom ili virmanom.

Rezervirajte Vaš Taxi Rijeka transfer unaprijed kako bi si osigurali benefite i siguran prijevoz.

Molim vas da ukoliko Vaša tvrtka ili Vi imate potrebu za ovakvim uslugama uputite zahtjev sa detaljima na našu mail adresu ili putem kontakt obrasca.