Taksi Rijeka do Bale u Istri

Taxi Rijeka nudi taxi prijevoz od Rijeke do Bala. Taxi prijevoz na relaciji Rijeka do Bala možete rezervirat unaprijed po fixnim i unaprijed poznatim cijenama taxi prijevoza. U mogućnosti smo ponuditi taxi prijevoz iz Bala do aerodroma Zagreb, Trst, Ljubljana, Venecija za grupe svih veličina. Taxi Transfer Service Rijeka ima u ponudi nova taxi vozila ali i autobuse kapaciteta 9-51 putnika, a krasi ih što su svi visoke turističke klase. Rezervirajte Vaš taxi prijevoz od Rijeke do Bala po najboljim cijenama za taxi usluge. Bavimo se prijevozom više od 10 godina i naše iskustvo u prijevozu garancija je sigurne vožnje. Naša nova i udobna vozila garancija su udobne vožnje na relaciji Rijeka – Bale

O destinaciji: Bale

Bale su mjesto u Istri u između Rovinja i Pule. Bale su nekoć bile malo težačko mjesto u Istri, a danas turističko mjesto koje je pogodno za ljubitelje aktivnog odmora. Bale i okolica su pravi raj na zemlji za sve poznavatelje i zaljubljenike u maslinovo ulje i ljubitelje vina. U blizini Bala su maslinici i vinogradi koji se isprepliću uz prekrasne prizore koji posjetiteljima daju posebnu čar koje upotpunjuju s ostatcima starih suhozida koji podsjećaju na težački način zivota. Bale pozivaju sve zaljubljenika u aktivni odmor da baš Bale izaberu kao svoju destinaciju jer će sigurno biti zadovoljni i ispunjenih očekivanja.

Taxi Rijeka nudi sigurnu uslugu taxi prijevoza na relaciji Rijeka do Bale.

Putujući s Taxi Transfer Service od Rijeke do Bala biti će te odveženi do destinacije na komforan i bezbrižan način. Naši profesionalni vozači s bogatim iskustvom jamac su sigurne vožnje

Naš vozač putnike će dočekati na dogovorenom mjestu u Rijeci i odvesti ih do mjesta Bale u Istri između Rovinja i Pule u klimatiziranom taxi vozilu. Taxi Transfer Service Rijeka nudi najbolji omjer cijene i kvalitete u usluzi taxi prijevoza. Rezervirajte Vaš taxi transfer od Rijeke do Bala na vrijeme kako bi ste si osigurali dodatne benefite.

Taxi Transfer Service Rijeka  nudi prijevoz i grupa putnika koje nemogu stati u regularno taxi vozilo. Taxi Rijeka nudi prijevoz od Rijeke do Bala modernim klimatiziranim kombi, minibus vozilima. U ponudi imamo visokoturističke autobuse koje možete unajmiti za prijevoz na relaciji Rijeka do Bala. Dali ste znali da je cijena najma autobusa sa vozačem ponekad i niže od cijene javnog linijskog prijevoza ?

Naše usluge taxi prijevoza od Rijeke do Bala možete platiti kreditnom karticomu taxi vozilu, gotovinom ili virmanom.

Rezervirajte Vaš Taxi Rijeka transfer unaprijed kako bi si osigurali benefite i siguran prijevoz.

Molim vas da ukoliko Vaša tvrtka ili Vi imate potrebu za ovakvim uslugama uputite zahtjev sa detaljima na našu mail adresu ili putem kontakt obrasca.