Taksi Rijeka do ACI Marine Umag

Taxi Transfer Rijeka nudi taxi prijevoz od Rijeke do ACI Marine Umag u Istri. U mogućnosti smo ponuditi taxi prijevoz iz ACI Marine Umag u Istri u Istri do svih aerodroma u Hrvatskoj ili regiji. Taxi Transfer Service Rijeka ima u ponudi nova taxi vozila ali i autobuse kapaciteta 9-51 putnik, a krasi ih što su svi visoke turističke klase. Rezervirajte Vaš taxi prijevoz po najboljim cijenama za taxi usluge. Bavimo se prijevozom više od 10 godina i naše iskustvo u prijevozu garancija je sigurne vožnje. Naša nova i udobna vozila garancija su udobne vožnje

O destinaciji: ACI Marine Umag u Istri

Umag je smješten u Istri. Danas Umag broji oko 15.500 stanovnika. Glavne djelatnosti su turizam i djelatnosti vezane za turizam. Grad Umag je grad na zapadnoj istarskoj obali, na samo 10 km od slovenske granice, a najzapadnije je mjesto u RH. Umag osvaja svojim šarmom, raznolikošću i bogatstvom ponude. U Umagu vlada mediteranska klima, a kroz 45 km obale i zanimljivog zaleđa sintetizira posebitosti čitave regije te daje najbolji uvod u jedan drugačiji doživljaj Mediterana.

Umag, grad i luka na sjeverozapadnoj obali Istre, prvi je nautički ulaz u Hrvatsku iz središnje Europe, udaljen svega 40 km od Trsta i 50 nautičkih milja od Venecije. Grad datira još iz rimskih vremena i smješten je u atraktivnom zaljevu, čiji je najljepši ukras prestižna ACI marina Umag. Marina raspolaže s 475 vezova, prima megajahte do 40 m dužine, a već 14 godina ponosi se  Plavom zastavom, jamcem besprijekorne čistoće mora i vrhunske opremljenosti. 2007., i 2008. godine ACI-jeva marina Umag proglašena je najboljom marinom na hrvatskoj strani Jadrana.

Taxi Transfer Service Rijeka nudi sigurnu uslugu taxi prijevoza na relaciji od Rijekedo ACI Marine Umag u Istri.

Putujući s Taxi Transfer Service od Rijeke do ACI Marine Umag u Istri biti će te odveženi do destinacije na komforan i bezbrižan način. Naši profesionalni vozači s bogatim iskustvom jamac su sigurne vožnje

Naš vozač putnike će dočekati na dogovorenom mjestu u Rijeci i odvesti ih do mjesta Umaga u Istri u klimatiziranom taxi vozilu. Taxi Transfer Service Rijeka nudi najbolji omjer cijene i kvalitete u usluzi taxi prijevoza. Rezervirajte Vaš taxi transfer od Rijeke do ACI Marine Umag u Istri na vrijeme kako bi ste si osigurali dodatne benefite.

Taxi Transfer Service Rijeka  nudi prijevoz i grupa putnika koje nemogu stati u regularno taxi vozilo. Taxi Rijeka nudi prijevoz od Rijeke do ACI Marine Umag u Istri modernim klimatiziranim kombi, minibus vozilima. U ponudi imamo visokoturističke autobuse koje možete unajmiti za prijevoz na relaciji Rijeka do ACI Marine Umag u Istri. Dali ste znali da je cijena najma autobusa sa vozačem ponekad i niže od cijene javnog linijskog prijevoza ?

Naše usluge taxi prijevoza od Rijeke do ACI Marine Umag u Istri u Istri možete platiti kreditnom karticomu taxi vozilu, gotovinom ili virmanom.

Rezervirajte Vaš Taxi Rijeka transfer unaprijed kako bi si osigurali benefite i siguran prijevoz. Molim vas da ukoliko Vaša tvrtka ili Vi imate potrebu za ovakvim uslugama uputite zahtjev sa detaljima na našu mail adresu ili putem kontakt obrasca