Taksi Rijeka ACI Marina Opatija

Taxi Transfer Rijeka nudi taxi prijevoz od Rijeke do ACI Marine Ičići.

 U mogućnosti smo ponuditi taxi prijevoz iz  ACI Marine Ičići do svih aerodroma u Hrvatskoj ili regiji. Taxi Transfer Service Rijeka ima u ponudi nova taxi vozila ali i autobuse kapaciteta 9-51 putnik, a krasi ih što su svi visoke turističke klase. Rezervirajte Vaš taxi prijevoz po najboljim cijenama za taxi usluge. Bavimo se prijevozom više od 10 godina i naše iskustvo u prijevozu garancija je sigurne vožnje. Naša nova i udobna vozila garancija su udobne vožnje

O destinaciji: ACI Marina Opatija – Ičići

Ičići su maleno mjesto koje je u prošlosti bilo ribarsko i nekolicina ljudi bavila se poljoprivredom na obroncima Učke tj. na području današnjih Poljana.Danas su Ičići u cijelosti okrenuti turizmu ,a najpoznatiji su po ACI Marini u centru mjesta. Marina je prikladna za nautičare jer su u blizini Opatije stare dame hrvatskog turizma i Lovrana koji nudi nekoliko dobrih restorana. Kroz same Ičiće pa tako i tik uz marinu prolazi najpoznatija Opatijska šetnjica Lungo Mare, a tu je i poznata plaža koje je pogodna za odbojku na pijesku i slične sportove.

Taxi Transfer Service Rijeka nudi sigurnu uslugu taxi prijevoza na relaciji Rijeka do ACI Marine Ičići.

Putujući s Taxi Transfer Service od Rijeke do ACI Marine Ičići blizu Opatije biti će te odveženi do destinacije na komforan i bezbrižan način. Naši profesionalni vozači s bogatim iskustvom jamac su sigurne vožnje

Naš vozač putnike će dočekati na dogovorenom mjestu u Rijeci i odvesti ih do ACI Marine Ičići blizu Opatije u klimatiziranom taxi vozilu. Taxi Transfer Service Rijeka nudi najbolji omjer cijene i kvalitete u usluzi taxi prijevoza. Rezervirajte Vaš taxi transfer od Rijeke do ACI Marine Ičići blizu Opatije na vrijeme kako bi ste si osigurali dodatne benefite.

Taxi Transfer Service Rijeka  nudi prijevoz i grupa putnika koje nemogu stati u regularno taxi vozilo. Taxi Rijeka nudi prijevoz od Rijeke do ACI Marine Ičići blizu Opatije modernim klimatiziranim kombi, minibus vozilima. U ponudi imamo visokoturističke autobuse koje možete unajmiti za prijevoz na relaciji Rijeka do ACI Marine Ičići blizu Opatije. Dali ste znali da je cijena najma autobusa sa vozačem ponekad i niže od cijene javnog linijskog prijevoza ?

Naše usluge taxi prijevoza od Rijeke do ACI Marine Ičići blizu Opatije možete platiti kreditnom karticomu taxi vozilu, gotovinom ili virmanom.

Rezervirajte Vaš Taxi Rijeka transfer unaprijed kako bi si osigurali benefite i siguran prijevoz.

Molim vas da ukoliko Vaša tvrtka ili Vi imate potrebu za ovakvim uslugama uputite zahtjev sa detaljima na našu mail adresu ili putem kontakt obrasca.