Taksi prijevoz Rijeka do Ičića

Taxi Transfer Rijeka nudi taxi prijevoz od Rijeke do Ičića blizu Opatije. U mogućnosti smo ponuditi taxi prijevoz iz Ičića blizu Opatije do svih aerodroma u Hrvatskoj ili regiji. Taxi Transfer Service Rijeka ima u ponudi nova taxi vozila ali i autobuse kapaciteta 9-51 putnik, a krasi ih što su svi visoke turističke klase. Rezervirajte Vaš taxi prijevoz po najboljim cijenama za taxi usluge. Bavimo se prijevozom više od 10 godina i naše iskustvo u prijevozu garancija je sigurne vožnje. Naša nova i udobna vozila garancija su udobne vožnje

O destinaciji: Ičići blizu Opatije

Ičići su smješteni u blizini Opatije tj. svega 4 kilometra u smjeru Pule. Ičići su nekad bili maleno ribarsko mjestašce uz obalu, a danas su turističkom mjesto jer se gospodarstvo okrenulo turizmu i poslovima vezanim uz turizam. MJESTI Ičići su poznato po Marini i pješćanoj plaži. Mnogi stranci su izgradili ili kupili kuće u zaleđu Ičići na obroncima Učke. Tako da su Poljane uglavnom izgrađene.

Taxi Transfer Service Rijeka nudi sigurnu uslugu taxi prijevoza na relaciji Ičića blizu Opatije

Putujući s Taxi Transfer Service od Rijeke do Ičića blizu Opatije biti će te odveženi do destinacije na komforan i bezbrižan način. Naši profesionalni vozači s bogatim iskustvom jamac su sigurne vožnje

Naš vozač putnike će dočekati na dogovoreniom mjestu u Rijeci i odvesti ih do Ičića blizu Opatije klimatiziranom taxi vozilu. Taxi Transfer Service Rijeka nudi najbolji omjer cijene i kvalitete u usluzi taxi prijevoza. Rezervirajte Vaš taxi transfer od Rijeke do Ičića blizu Opatije na vrijeme kako bi ste si osigurali dodatne benefite.

Taxi Transfer Service Rijeka  nudi prijevoz i grupa putnika koje nemogu stati u regularno taxi vozilo. Taxi Rijeka nudi prijevoz od Rijeke do Ičića blizu Opatije modernim klimatiziranim kombi, minibus vozilima. U ponudi imamo visokoturističke autobuse koje možete unajmiti za prijevoz na relaciji Rijeka Ičića blizu Opatije.Dali ste znali da je cijena najma autobusa sa vozačem ponekad i niže od cijene javnog linijskog prijevoza ?

Naše usluge taxi prijevoza od Rijeke do Ičića blizu Opatije možete platiti kreditnom karticomu taxi vozilu, gotovinom ili virmanom.

Rezervirajte Vaš Taxi Rijeka transfer unaprijed kako bi si osigurali benefite i siguran prijevoz.

Molim vas da ukoliko Vaša tvrtka ili Vi imate potrebu za ovakvim uslugama uputite zahtjev sa detaljima na našu mail adresu ili putem kontakt obrasca.