prijevoz sportskih ekipa

Najam minibusa – prijevoz sportskih ekipa

Autobusni i Minibus prijevoz sportskih ekipa može biti vrlo zanimljiv za većinu ekipnih sportova. Kada je prijevoz sportskih klubova u pitanju primamo dosta upita za prijevoz minibusom kapaciteta do 20 putnika jer su troškovi prijevoza manji nego regularnim autobusom. Kod nas možete iznajmiti minibuseve i autobuse različitih veličina i kapaciteta prilagođeno vašim potrebama. Ukoliko imate potrebu za minibus ili autobusnim prijevozom vašeg sportskog kluba pošaljite nam upit sa detaljima putovanja.

Zašto rezervirati minibus ili autobusni prijevoz sportskih klubova ?

CT Transfer Service nudi najbolji omjer cijene i kvalitete kad je minibus i autobusni prijevoz u pitanju. Naši minibusevi i autobusi su moderni i klimatizirani pa su i najdalja putovanja udobna. Minibus prijevoz može biti tuzemni ili inozemni.

Minibus prijevoz na sportska natjecanja

Minibus prijevoz sportaša na natjecanja uključuje prijevoz natjecatelja i opreme od mjesta polazišta do odredišta kao i lokalni prijevoz na destinaciji. Naši minibusevi raspolažu dodatnim mjestom za prtljagu i putnicima osiguravaju komfor uz dovoljno mjesta za prtljagu. Prijevoze sportaša nudimo kao stalnu suradnju klubovima sa dodatnim benefitima i pogodnostima. Zainteresirani ste za dugoročnu suradnju ? Pošaljite upit i dogovorite sastanak s našim predstavnikom te osigurajte dodatne benefite i pogodnosti vašem klubu.

Našim klijentima možemo ponuditi prijevoz grupa svih veličina putnika jer raspolažemo s najvećom paletom vozila među svim prijevoznicima u Rijeci. Kontinuiranim ulaganjem u vozni park možemo se pohvaliti novim klimatiziranim auto, kombi i minibus  vozilima tako da bez problema možemo prevesti grupu bilo koje veličine na svim relacijama.