Prijevoz pomoraca na aerodrom

PRIJEVOZ POMORACA NA AERODROM

Kao što smo već na našim stranicama isticali prijevoz na dulje relacije je bio od uvijek i naš primarni posao. Da smo na dobrom putu pokazuje stalni porast broja prijevoza i rezervacija. Tako da o ovoj grani našeg posla možemo reći da je najzahtjevnija i mi joj pridajemo posebnu važnost jer želimo da naši pomorci u nama pronađu sigurnog i stabilnog partnera na kojeg oni i njihove obitelji mogu računati u bilo kojem trenutku.

Svaki odlazak na brod je stresan i zato želimo da taksi transfer do aerodroma bude naša briga.

Način na koji radimo transfer pomoraca ?

Prijevoz pomoraca u našem poslu dijeli se na dvije grupe. Prva grupa su oni kojima prijevoz dogovaraju agencije za ukrcaj gdje mi sve detalje dogovaramo s agaencijom , a druga grupa su pomorci koji sami ugovaraju prijevoz. Ukoliko putnik sam ugovara prijevoz bitno je voditi računa o vremenu polaska jer putnik mora biti najmanje 2 sata prije leta.

a)rezervacija aerodromskog transfera- prijevoz na aerodrom

zakazati vožnju možete telefonski, e-mailom ili on-line preko našeg taxi booking sustava online rezervacija transfera je jednostavna i možete je izvršiti 24 sta na dan, 7 dana u tjednu. U ovoj opciji popunjavate polja koja su nama bitna zbog organizacije prijevoza a u kojima birate relaciju i tip transfera.

Ubrzo nakon poslanog upita dobit ćete povratnu informaciju kojom Vas obavještavamo i potvrđujemo.

b) polazak

Kod polaska na putovanje naš prvi prioritet u obavljanju usluge transfera pomoraca od Rijeke do aerodroma je da na Vašu adresu dođemo točno kako bi Vam omogućili polazak bez stresa. Sva naša vozila su nova, klimatizirana i dimenzionirana za dalja putovanja.

c) cijene prijevoza pomoraca na aerodrom

Cilj nam je i zaista smo se potrudili da nađemo najbolji mogući omjer cijene i kvaliteta u pružanju usluge transfera pomoraca na svim relacijama. Po pristupačnim cijenama, naši iskusni vozači – koji govore engleski jezik – sa kvalitetnim i sigurnim vozilima će vas prevesti od Rijeke do Aerodrma.

Zato rezervirajte Taxi Transfer Service Rijeka za prijevoz od Rijeke do aerodroma