PRIJEVOZ GRUPA POMORACA NA SMJENU

Taxi Transfer Service Rijeka – bavimo se prijevozom pomoraca na sve destinacije i odredišta. Cilj nam je od samih početaka biti siguran partner u prijevozu svim našim korisnicima i klijentima.

Taxi Transfer Service Rijeka nudi odličan omjer cijene i kvalitete kod prijevoza pomoraca jer transfere od Rijeke do do aerodroma ili luke ukrcaja. Prijevoz od Rijeke do aerodroma Zagreb, Rijeka, Venecija, Trst obavljamo isključivo novim i klimatiziranim vozilima pa je i najdalje putovanje s nama ugodno.

Taxi Transfer Service Rijeka u svojoj floti ima kompletnu ponudu vozila od osobnih luksuznih automobila, kombi, minibus vozila do modernih  autobusa te smo u mogućnosti obaviti prijevoze grupa pomoraca koje ne mogu stati u regularno taxi vozilo.

Ukoliko Vaša grupa putuje iz Rijeka do aerodroma, a imate potrebu za jednim od naših vozila pošaljite nam upit putem naše web stranice i kontakt obrasca.

Taxi Transfer Service Rijeka uz klasično gotovinsko plaćanje svojim klijentima nudi plaćanje taxi usluga virmanom i kreditnim  karticama.

Zato rezervirajte vozilo rezervirate unaprijed putem naše web stranicama kako bi bili sigurni da će te dobiti najbolji omjer cijene i kvalitete.

Ukoliko Vaša tvrtka ili Vi imate potrebu za ovakvim uslugama pozivamo Vas da nam pošaljete upit sa detaljima na našu mail adresu i dogovorite sastanak s našim prodajnim predstavnikom.

croatia travel - facebook

SMJENE POMORACA TIJEKOM PANDEMIJE

Na žalost pogođeni smo svi djelovanjem korona virusa pa tako i pomorci. Svjedoci smo otežanih smjena pomoraca koje već traju preko godinu dana. Za pomorstvo se inače kaže da je kruh sa sedam kora i smjena posada je daleko od normalnog. Trenutna situacija sa smjenama pomoraca je ponešto bolja nego što je to bilo za vrijeme tzv. ˝lock-downa˝, ali je daleko od normalnog tijeka smjena. Još uvijek svjedočimo da se brodari odlučuju na grupne smjene ali događa se da je riječ o pomorcima koji su na brodovima skupili između 7 i 11 mjeseci navigacije što je iznimno teško.  Kao najkritičnija područja za obavljanje smjene pomoraca, prema slučajevima na kojima su angažirani, u prvom redu je izdvojio Daleki i Bliski istok na potezu od Kine do zemalja Arabije. Singapore i Hong Kong su poslovično slovili kao povoljni ‘hubovi’ za smjene pomoraca su se zatvorili, te postavili previsoke zahtjeve za odobravanjem smjene. Indonezija i Filipini i niz drugih država deklarativno dozvoljavaju smjene, dok su u praksi ograničenja enormna. Afrika i Južna Amerika su također problematične. Daljnji problem predstavlja i dostupnost komercijalnih letova prema Europi. Događa se da pomorci pretražuju internetske preglednike te nailaze na oprečne informacije. Dostupnost komercijalnog leta i smjene u određenoj državi postoji, ali u realnosti je ista gotovo nemoguća. Kao povoljna regija za iskrcaj te repatrijaciju pomoraca, osim Europe, pokazala i mala otočna država Reunion koja je omogućila repatrijacije desetina tisuća pomoraca. Kao pozitivan primjer ističe se i Šri Lanku, dok su se Ujedinjeni Arapski Emirati, kao i Sjedinjene Američke Države značajno otvorili posljednjih mjeseci.

Pomorska ste ili putnička agencija i imate potrebu za najam autobusa s vozačem ? Mi u Transfer Service – Croatia Travel nudimo najam minibuseva, buseva i autobusa za putovanja do luka ukrcaja ili transfere do / od Zračnih luka. U ponudi imamo autobuse renomiranih proizvođača te ih možete iznajmiti za sve prigode, a najčešće je riječ o najmu buseva za prijevoz pomoraca do luka ukrcaja.

Ako Vaša grupa slijeće u Hrvatsku i trebate transfer do luke, brodogradilišta kod nas možete iznajmiti minibus ili autobus s vozačem za transfer. U zračnoj luci u Rijeci, Puli ili Zagrebu autobus će vas čekati po unaprijed poznatim i fixnim cijenama. Naš vozač će pratiti Vaš let pa možete biti sigurni da će Vaše pomorce autobus čekati i u slučaju kašnjenja leta. Možemo Vam ponuditi i organizirati transfer između gradova ili svakodnevni autobusni prijevoz od hotela do brodogradilišta.