prijevoz delegacija

Transfer Service kontinuirano radi na podizanju standarda i nivoa usluge prijevoza. Tako smo se kroz godine mukotrpnog rada i odricanja isprofilirali u pouzdanog prijevoznika, a mnoge tvrtke, ambasade i slične institucije su to prepoznale.

Danas smo u  mogućnosti  ponuditi usluge prijevoza za bilo koji event ili kongres. Dugogodišnje iskustvo u poslovanju luksuznim transferima i putovanjima omogućuju nam pružanje kvalitetne usluge prijevoza za najzahtjevnije goste. Moderno opremljen, luksuzan vozni park te profesionalnost naših vozača omogućuje pružanje maksimalne udobnost i sigurnost prilikom prijevoza i ostalih transfernih usluga.
Naš vozni park sastoji se od dva busa i nekoliko kombija koji su moderno opremljeni te pružaju maksimalnu udobnost i luksuznost prilikom putovanja većih grupa. Posebno smo se specijalizirali za pružanje luksuznih – VIP transfera te posjedujemo nekoliko vozila visoke automobilske klase, luksuznih brendova kao što su Mercedes, Audi i BMW vozila.

Ukoliko očekujete poslovne partnere gdje želite zablistati a Vaša grupa broji više od 3 putnika pošaljite nam upit.

Naša će logistika pronaći dovoljan broj vozila za apsolutno sve vaše potrebe, od najluksuznijih novih limuzina, kombi vozila pa sve do minibuseva ili autobusa.

Najam minibusa / autobusa za prijevoz putnika u Opatiji na dan – ova vrsta usluge se koristi kod izleta, razgledavanja i lokalnog prijevoza. Najamkombija za prijevoz putnika na dan znači najam vozila sa vozačem na jedan auto dan (auto dan – podrazumjeva zauzeće vozila s vozačem 12 sati uključena je kilometraža do 250km ). Cijena najma vozila na dan sadrži gorivo, vozilo i vozača dok eventualni trošak autoceste, trajekta,mostarine nije uključen. Za detaljnije informacije pošaljite upit putem našeg kontakt obrasca ili nas kontaktirajte na jedan od naših telefona.

Najam minibusa / autobusa u Opatiji na više dana – ovu vrstu češće koriste turističke agencije prilikom organizacije tura tj. višednevnih putovanja.

Najam kombija za prijevoz putnika na više dana podrazumjeve najam kombi vozila za prijevoz putnika sa vozačem na više auto dana (auto dan – podrazumijeva zauzeće vozila s vozačem 12 sati uključena je kilometraža do 250km). Za sve informacije, ponude i detalje molimo vas da nas kontaktirate putem obrasca ili na jedan od naših telefona.

Ukoliko Vi ili Vaša tvrtka imate potrebu za ovakvom vrstom usluge slobodno nas kontaktirajte putem naše web stranice i kontakt obrasca.