Najam vozila za kongrese

Croatia Travel – Transfer Service se od samih početaka opredijelio i stavio naglasak na aerodromske transfere, prijevoz na kongrese i sl. Kvarner, a pogotovo Opatija se opredijelila i posvetila kongresima, stručnim seminarima i općenito poslovnim druženjima. Hrvatska je tek prije desetak godina zakoračila u ovaj segment i rezultati dolaze, polako, ali sigurno. Hrvatska je sa svojim biserima poput Opatije, Dubrovnika, Splita, Rovinja…..izgradila snažan brand, Hrvatska se razvija rapidno u ovom segmentu i definitivno je lider u regiji u odnosu na države u našoj okolici. Druge destinacije oslanjaju se na image i poziciju Hrvatske jer su tek prije 5-6 godina krenule u bitku za svoj dio kolača ove rastuće i vrlo unosne vansezonske industrije. Taj potez se pokazao vrlo uspješan jer kongresni turizam upravo i jest segment turizma ključan za produljenje turističke sezone, kako u hotelskim objektima, tako i u cijeloj destinaciji. Rujan i Listopad tradicionalno su jaki kongresni mjeseci, a u posljednje vrijeme sve više i studeni, gdje smo u prošloj godini zabilježili velik broj noćenja generiranih iz ovog segmenta. Treba spomenuti da Sheraton Dubrovnik Riviera Hotel ima najveću hotelsku kongresnu dvoranu u Hrvatskoj – rekao nam je Leonardo Buzov Vulas, direktor prodaje i marketinga, Dubrovnik Riviera Hotels.

Transfer Service nudi svim zainteresiranim organizatorima kongresa poslovnu suradnju. Naime kako smo specijalizirani za prijevoze od aerodroma do hotela i radi široke flote vozila u mogućnosti smo odraditi prijevoze za grupe svih veličina isto kao i veliki broj transfera u kratkom vremenu. Kroz godine poslovanja specijalizirali smo se za:

Prijevoz putnika na sajmove i seminare

Bilo da je riječ o putovanju van Hrvatske ili na teritoriju Hrvatske Transfer Service Vam može ponuditi prijevoze iz Zgareb ili Rijeke do bilo koje destinacije tj. mjesta održavanja kongresa bez obzira na broj putnika. U ponudi imamo komforne kombije i minibuseve dok za veće grupe putnika nudimo prijevoz autobusima renomiranih proizvođača. Sva naša vozila su maksimalno udobna i sigurna sa svim pratećim zabavnim sadržajima za opušteno putovanje. Ukoliko putujete na neki seminar ili sajam rezervirajte vozilo i vozača unaprijed. Pošaljite nam upit sa palnom putovanja, a naše osoblje poslat će Vam personaliziranu ponudu.Obveznici smo PDV-a, a naše račune možete koristiti za odbitak predporeza.

Prijevoz putnika na konferencije i kongrese

 Ukoliko putujete na domaće i međunarodne kongrese, konferencije, naučne skupove i druga bussines događanja luksuzna vozila iz naše flote, svaki kilometar će te provesti u apsolutnom komforu. Spremni smo odgovoriti na sve Vaše dodatne zahtjeve. Bilo da se radi o jednodnevnom ili višednevnom putovanju mi imamo rješenje te smo vam u mogućnosti pružiti uslugu koja će spojiti poslovno i privatno u nezaboravnu cijelinu. Pošaljite upit i napravite rezervaciju već danas za Vaše putovanje na predstojeći kongres.

Prijevoz putnika na team building okupljanja

Organizirate Vašem team-u druženje ? Rezervirajte prijevoz  jer mi zasigurno možemo ponuditi prijevoz po Vašoj mjeri. Prijevoz po mjeri je naša specijalnosti tako da putovanje na team building prepustite nama rezervirajuči prijevoz već danas. Team building su važna okupljanja jer su prilika i način za druženje u jednoj opuštenoj atnosferi. Cilj team buildinga je bolje upoznavanje i stvaranje jače i prisnije veze između zaposlenih što se održava i na ukupni poslovni uspjeh tvrtke. Zato unajmite autobus veća danas i nek Vaš prijevoz postane naša briga. Krenite sa stvaranjem pozitivne atmosfere između kolega i suradnika na samom početku i posvetite se njima, a ne vožnji.  

Zovite nas putem navedenih telefona ili nam jednostavno pošaljite mail sa planom putovanja. Naše osoblje u uredu kontinurano stoji na raspolaganju organizatoru tako da smo fleksibilni za sve pomake i korekcije u rasporedu prijevoza.