NAJAM TURISTIČKIH AUTOBUSA

Transfer Service – Croatia Travel nudi svim pojedincima iznajmljivanje automobila, kombija, mini-busa ili klasičnog autobusa. Ukoliko ste organizirali putovanje i susreli se s najmom autobusa vjerojatno ste vidjeli da to može biti  komplicirano jer se dogodi da nema slobodnih vozila, a pojedini prijevoznici nemaju interesa ponuditi svoje usluge na internetu. Transfer Service – Croatia Travel nudi najam autobusa s vozačem po prihvatljivim cijenama koje danas nude najbolji omjer uloženo i dobiveno. Poslujemo preko 10 godina i kroz poslove i kilometre stjecali smo iskustvo i rasli. Danas smo prijevoznik koji nudi kompletnu ponudu vozila od automobila do autobusa.
Ukoliko dolazite u Hrvatsku avionom dočekati ćemo Vas u zračnoj luci i obaviti transfer do hotela ili ostati s Vašom grupom na višednevnom putovanju.
Svi naši autobusi mogu se unajmiti za tjedno kružno putovanje po Hrvatskoj ili Europi. Ukoliko imate potrebu za ovakvom uslugom pošaljite nam mail ili kontaktirajte putem kontakt obrasca.
Transfer Service – Croatia Travel, nudi najam autobuse za kraće razgledavanje grada s ili bez vodiča. U „prolazu“ ste kroz Rijeku ali ipak želite nešto saznati o gradu na Riječini ? Preporuka je da nas kontaktirate i organizirat ćemo Vam ugodan izlet sa profesionalnim vodičem koji će Vas upoznati sa Rijekom. Pošaljite nam upit i naše osoblje će Vam kreirati ponudu u skladu sa Vašim potrebama.
Organizirate školski izlet ? Naši autobusi imaju sve potrebne licence za prijevoz najmlađih. Naši vozači su profesionalci s milionskim kilometražama po cestama Europe i možete biti da ste djecu prepustili profesionalcima. Ukoliko Vaša škola, fakultet, sveučilište planira putovanje stojimo Vam na raspolaganju i pošaljite nam upit kako bi što prije napravili rezervaciju i osigurali si siguran i udoban autobusni prijevoz.
 Kakve autobuse možete unajmiti putem Transfer Service – Croatia Travel ?
 Kod nas možete unajmiti autobuse svih veličina. U praksi su to minibusevi kapaciteta do 19 putnika. Danas se susrećemo s manjim grupama i naši minibusevi su pravi hit jer ih nema mnogo na tržištu. Rezervirajte svoj minibus još danas i osigurajte si velike uštede. Naši minibusevi su moderni klimatizirani i opremljeni svom opremom kao i u „velikim“ autobusima, ali kao glavno bi istakli TV-DVD, mikrofon, zatamnjena stakla, pojačane duple klime, komforna VIP soft-line sjedala….
Autobusi kapaciteta 44-51 sjedalo, a zajedničkom im je da su standardno opremljenih za turizam što podrazumijeva povećan komfor i vrhunsku razinu udobnosti. Od opreme bi istakli soft - line sjedala, stolove, čajna kuhinja s aparatima za pripremu čaja i kave, DVD / TV sustav, WC i pojačan „TROPIC“ klima uređaj.

Imate pitanje, trebate dodatno pitanje – nema problema odmah i bez oklijevanja nas kontaktirajte putem kontakt forme na našoj stranici  ili jednostavno odmah pošaljite e-mail. Naše osoblje čeka Vaš upit kao bi Vam dali točan i konkretan odgovor.