Najam minibusa za svadbe

U unutrašnjosti čarobne Istre u blizinu mjesta Cerovlje smjestio se dvorac Belaj. Kada jednom posjetite imanje Castle Belaj u središnjoj Istri poželjet ćete vraćati mu se opet iznova. Centralni objekt imanja je upravo šarmantan barokni dvorac koji potječe iz 16 stoljeća, a povijesni vinski podrum u istočnom annexu dvorca dom je odležanim vinima iz vlastite linije Dvorac Belaj, kao i vinima iz Podrum Belaj linije.

Naša preporuka je da se upustite u degustaciju vina naših vinarija i povedite svoja osjetila na jedinstveno putovanje. Posvjedočite tekućoj čaroliji dobivenoj iz grožđa ručno branog na samom imanju i to s čokota posađenih davne 1964.g. Povrh svega, imanje Castle Belaj služi kao lokacija divnih privatnih i korporativnih evenata te se može pohvaliti i vlastitim restoranom s ponudom lokalne kuhinje u modernoj izvedbi.

Prošli vikend odradili smo jedno vjenčanje gdje smo uzvanike prevozili iz Labina do dvorca Belaj i po završetku vjenčanja uzvanike smo prevozili do Labina tj. do njihovog smještaja. Taxi Transfer Service Rijeka nudi najam minibuseva i autobusa s vozačem za jednodnevni ili višednevna putovanja, a u ponudi su vozila kapaciteta 9-51 putnik, a krasi ih što su svi visoke turističke klase. Rezervirajte Vaš prijevoz ili unajmite autobus s vozačem po najboljim cijenama.

TU SMO ZA VAS JER OSIM NAJMOVA AUTOBUSA NUDIMO I …..

Uz usluge najmova vozila s vozačem Taxi Transfer Service Rijeka nudi klasičanu taxi transfer uslugu, Taxi Transfer Service Rijeka također osigurava brze i profesionalne usluge turističkog razgledavanja Rijeke, Kvarnera ili Plitvica, a kod nas možete rezervirati transfere na posebne događaje – prigode, prema Vašem zahtjevu uz uslugu po mjeri. Možemo Vam ponuditi sve tipove vozila za bilo koji broj putnika i grupe svih veličina.

Najpopularnije usluge :

  • Transfere sa / do zračnih luka – dolazite li u Zagreb, Trst, Veneciju, Ljubljanu ili bilo koju drugu zračnu luku ? Rezervirajte svoju vožnju unaprijed po unaprijed poznatim i fixnim cijenama bez dodatnih ili skrivenih troškova, a u slučaju kašnjenja leta naše vozilo će Vas čekati..
  • Taxi Transferi – kod nas možete rezervirati taxi transfer od Rijeke, Opatije ili bilo kojeg mjesta na Kvarneru do bilo koje destinacije. Nudimo transfere na sve destinacije uz najbolji omjer uloženog i dobivenog.
  • Izleti i turističke vožnje – možemo Vam ponuditi prijevoz od Rijeke do Nacionalnih parkova, putovanje na team building, posjet agroturizmu, a po potrebi nudimo i turističkog vodiča koji će Vam pokazati sve što Vas zanima za vrijeme vožnje ili možete planirati rutu usput, prema Vašoj želji.