NAJAM MINIBUSA S VOZAČEM

Transfer Service – Croatia Travel bavimo se prijevozom više od 10 godina. U ponudi imamo minibuseve različitih veličina. Minibusevi su vrlo praktični jer su manji i praktičniji od regularnih buseva. U floti raspolažemo kvalitetnim minibusevima iz Mercedes Benz flote. Imate potrebu za najam minibusa s vozačem u Hrvatskoj ? Rezervirajte Vaš minibus s vozačem odmah na našim stranicama za Vaša jednodnevna ili višednevna putovanja. Kod nas u Transfer Service – Croatia Travel možete iznajmiti minibus za jednodnevno ili višednevna putovanja.

Dolazite u Hrvatsku i treba Vam minibus ?

Transfer Service – Croatia Travel nudi kompletnu uslugu grupama koje slijeću na aerodrom i dolaze u Hrvatsku. Kod na rezervirajte Vaš aerodromski transfer kod nas i Vaše putovanje provedite bezbrižno jer će Vas vozač dočekati na aerodromu s natpisom Vašeg imena i odvesti do hotela. Tijekom Vašeg boravka u Hrvatskoj imate želju posjetiti neke od naših znamenitosti ili neki od naših predivnih nacionalnih parkova Krka, Plitvička jezera ili Brioni. Nema problema kod nas možete iznajmiti minibus po povoljnim cijena za izlet u jedan od navedenih nacionalnih parkova zato pošaljite Vaš upit već danas, a naše osoblje će Vam poslati ponudu kreiranu po Vašim željama i potrebama. Kod nas također možete iznajmiti minibus za izlete u Sloveniju, Italiju ili bilo koju od zemalja. Iza nas su putovanja po cijeloj Europi.

Plainarete autobusnu turu ili višednevno putovanje  ?

Planirate višednevno putovanje ili autobusnu ture za putovanje Vaše grupe turista, team building ili sl. ? Nema problema odmah pošaljite upit i kontaktirajte naše osoblje i iznesite nam Vaše želje mi smo tu da ih ostvarimo. Nudimo minibuseve za najam kod višednevnih putovanja i tura. U ponudi su visoko opremljeni minibusevi za putovanja i najmove s vozačem.