NAJAM MINIBUSA JEDNODNEVNI IZLET

MINIBUS PRIJEVOZ – OBILAZAK RIJEKE

Transfer Service – Croatia Travel nudi najam minibuseva za izlete. Kod nas rezervirajte regionalne izlete minibusima tj. nudimo najam minibusa s vozačem za jednodnevne izlete po Rijeci i okolici. Rijeka je najveća Hrvatska luka i smještena je na Kvarneru. U zaleđu Rijeke je Gorski kotar, s druge strane nam je Kastav, Opatija i još mnogo toga, a u 2020. godini Rijeka je Europska prijestolnica kulture i nudi bogati kulturno-umjetnički program. Ukoliko Vam je potreban najam minibusa s licenciranim turističkim vodičem mi Vam možemo i to ponuditi. Broj putnika nam nije problem jer nudimo najmove vozila svih kapaciteta. Ukoliko organizirate jednodnevne izlete po Rijeci i okolici iznajmite minibus s vozačem i naše ljubazno osoblje pomoći će Vam oko organizacije izleta.

Ukoliko Vaša grupa i Vi imate potrebu za minibusom s vozačem naša preporuka je da rezervirajte kod nas unajmite minibus s vozačem za razgledavanje Rijeke ili okolice. Naše ljubazno osoblje stoji Vam na raspolaganju i spremno je ispuniti sve želje, a šarolikost ponude vozila garancija je da ćete naći baš vozilo po Vašoj mjeri. Naša preporuka je da iskoristite pogodnosti putovanja s domaćim vozačemu u našem minibusu jer će te na taj način uštedjeti  novac i dragocjeno vrijeme u usporedbi da sami lutate gradom. Naši iskusni vozači u pratnji licenciranih vodiča žele Vam pokazati ono najbolje u Rijeci.

Iznajmite minibus sa profesionalnim vozačem za pouzdan prijevoz u Rijeci. Kod nas također možete iznajmiti minibus s vozačem za bilo koju drugu priliku. Sve naše usluge pregledne su u rubrici minibus prijvoz. U svakom slučaju predlažemo da nas kontaktirate i rezervirate minibus, a naše osoblje u uredu će Vam kreirati ponudu. Ukoliko se odlučite se za transfere do / od zračne luke, transfere unutar grada, državne transfere unutar ili van granica Hrvatske na primjer Mađarske, Crne Gore, Srbije, Slovenije i Italije slobodno nas kontaktirajte.