Najam minibusa i autobusa rijeka

Ljeto smo proveli radno, a tijekom ljetnih mjeseci naglasak je stavljena na transfere i nešto manje na autobusna putovanja. Nudimo prijevoz za sve grupe putnika bez obzira na broj putnika. Transfer Service nudi vam sigurno putovanje kroz cijelu Hrvatsku bez obzira na broj putnika ili tip vozila. Poslujemo već 15 godina i naše iskustvo garancija su bezbrižnog putovanja uz prethodne rezervacije sigurnog prijevoza po povoljnim i fiksnim cijenama. Transfer Service nudi iskusne vozače s višegodišnjim iskustvom. Glavnina posla odnosi se na aerodrome Zagreb i Rijeku.

Aerodrom Rijeka

Transfer Service Croatia Travel nudi prihvat putnika na aerodrom Rijeka i prijevoz do krajnjeg odredišta. Aerodrom Rijeka udaljen je od Rijeke svega 30-ak kilometara i ljeti je vrlo popularna zračna luka za turiste koji posjećuju Kvarner i Istru. Zračna luka rijeka (RJK) poznata i kao zračna luka Krk, nalazi se na otoku Krku. Smještena je pokraj malog gradića Omišlja na otoku Krku. Oko 200 tisuća putnika godišnje prolazi kroz ovu zračnu luku što je čini šestom najprometnijom zračnom lukom u Hrvatskoj. Većina letova je sezonska, a neki domaći letovi su dostupni kroz cijelu godinu.

Rijeka je središte ovoga dijela Hrvatske i zadnjih godina bilježi porast turista i noćenja. Rijeka je u prijašnjoj državi bila industrijski centar Kvarnera dok se danas sve više okreće turizmu pa je i porast prometa na aerodromu Rijeka logičan slijed događanja. Ukoliko dolazite u Rijeku pošaljite nam upit i napravite rezervaciju vozila unaprijed kako bi si osigurali transfer bez stresa.

Transfer Service Croatia Travel nudi sigurne transfere do  zračne luke (aerodroma ) Rijeka, Zagreb, Ljubljana, Trst, Venecija, a ukoliko dolazimo po vas na aerodrom vaš taxi će čekati i u slučaju kašnjenja, bez dodatnih troškova. Na odredište stižete u klimatiziranom taxi vozilu, a sve to uz najbolji omjer cijene i kvalitete.

Rezervirajte Vaš transfer bez obzira na broj putnika jer nudimo najmove kombija, minibuseva i autobusa.

  • Najam automobila s vozačem Rijeka – nudimo najam automobila s osobnim vozačem u obliku maksimalno personalizirane usluge. Najam automobila s vozačem može biti jednodnevno ili višednevno za lokalni priejvoz ili međugradski prijevoz.
  • Najam kombi vozila s vozačem – usluga pogodna za manje grupe do 8 putnika. Ukoliko imate potrebu prijevoza manjih grupa pošaljite nam upit putem maila ili kontakt obrasca. Ova usluga dostupna je za kraća ili duža putovanja, a pogodna je za team buildinge, kongrese ili prijevoze na seminare.
  • Najam minibusa Rijeka – usluga za grupe do 20 putnika koji nudimo s našim luksuznim minibusevima turističke klase. Pošaljite upit i plan putovanja kako bi Vam poslali besplatnu ponudu za Vaše putovanje. Ova usluga najma minibusa s vozače pogodna je obilaske Plitvičkih jezera, Istre ili dalja putovanja.
  • Najam autobusa Rijeka – usluga predviđene za veće grupa nudi se u za tuzemni ili inozemni prijevoz. Autobusi su renomiranih proizvođača Setra, Neoplan, MAN…. Pošaljite vaš upit rezervirajte autobus u Rijeci.