Najam kombija s vozačem

Taxi Transfer Service Rijeka je obiteljski obrt. Poslujemo već 10 godina i sjedište nam je u Rijeci. U samim početcima našeg poslovanja imali smo jasnu viziju i smjernice u kojem trebamo ići. Naša vizija bila je pružanje kvalitetne usluge taxi prijevoza u Rijeci.Danas se možemo pohvaliti svakodnevnim taxi transferima od Rijeke do Aerodroma u Zagreb, aerodroma Trst, aerodroma Venecija i sl….Interes putnika nam je na prvom mjestu tako da možemo reći da smo najbolji izbor ukoliko komparirate cijenu i komfor. Iako smo lider na taxi tržistu u sferi aerodromskih transfera i raspolažemo s najširom paletom taxi vozila kontinuirano ulažemo u nova vozila te redovno obnavljamo vozni park tako da su naša taxi vozila nova i opremljena sa svom opremom.

Prošli tjedan smo za stalnog partnera dočekali poslovne partnere na aerodrom Zagreb i uputili se na dvodnevni izlet u Istru točnije u Motovun. Motovun je grad podignut na čunjastom brdu uzdignutom 227 metara višem od morske razine u središnjem dijelu doline rijeke Mirne. Ona ovim krajolikom teče na oko 10 metara nadmorske visine. Istra je zanimljiva kako turistima tako i poslovnim ljudima kojima se nudi niz opcija od aktivnog odmora do pravih gastronomskih užitaka.Na obalama istre imamo bisere kao što su:

Pula:

Jedan od najstarijih istarskih gradova čija povijest seže više od 2000 godina unatrag. Prošetajte Pulom, pogledajte Pulsku arenu, slavoluk Sergijevaca, Augustov hram

Rovinj:

Rovinj je jedan od najljepših istarskih gradova. Izgrađen na otoku, sa šarenim kućicama venecijanske arhitekture stisnute jedna uz drugu, uz sam rub do mora , sa predivnom crkvom Sv. Eufemije u kojoj se i dan danas može vidjeti sarkofag s početka 4.stoljeća. Nakon razgleda u Rovinju možete iskoristiti preostalo vrijeme za istraživanje starih rovinjskih ulica ili otići na ručak u jedan od rovinjskih restorana

Poreč:

Poreč je antički grad sa svojom ulicom Decumanus i sa Eufrazijevom bazilikom iz 6.stoljeća koja predstavlja pravi primjerak bizantske umjetnosti sa svojim nadaleko poznatim mozaicima. Tu je i romanička kuća i još puno spomenika kulture koji odišu poviješću i pričama. Osim povijesnih znamenitosti Poreč je i moderan turistički grad, centar turizma koji svojim sadržajima plijeni pažnju svih turista koji dolaze, ali i koji se po tko zna koji put vraćaju.

Unutrašnjost Istre:

 podrazumjeva gastro užitke u vinarijama i konobama koje kriju dugogodišnja znanja težaka. jeverna Istra dio je našeg najvećeg poluotoka, a prostire se od Kvarnerskog zaljeva do Savudrije, sjeverno od toka rijeke Mirne. U ovom dijelu smjestili su se brojni srednjovjekovni gradići, redom građeni na brdima i utvrđeni snažnim zidinama. Najpoznatiji primjeri su Roč, Buzet, Hum, Motovun, Buje i Grožnjan, no tu su i oni nešto manje popularni, poput Višnjana, Momjana i Oprtlja. Svaki od ovih gradova priča posebnu priču, koja ih, uz atmosferu zaustavljenog vremena čini apsolutno neodoljivima. Bez obzira na brojne posjetitelje, pogotovo tijekom vikenda, ove gradove karakterizira mirnoća i spokoj, koji su idealni za opuštanje i bijeg od stresa koje nosi svakodnevica u većim gradskim sredinama. Šetnja kroz labirint uskih uličica, kava na terasi nekog od simpatično uređenih ugostiteljskih objekata te uživanje u spektakularnim pogledima s gradskih zidina, provjerena su kombinacija za „punjenje baterija“, bilo da ste se u Istru uputili na jednodnevni ili višednevni izlet. Mi smo se zadržali u Motovunu uživajući u delicijama tartufa,a uz tartufe i ostale specijalitete ovog kraja, poslužuju se vrhunska vina, koja su neodvojivi dio identiteta cijele Istre, a posebno njezinog sjevernog dijela. Uz bijelu malvaziju i crni teran, u okolici Buja, raste posebna sorta bijelog muškata, koji se prema gradiću Momjanu, smještenom nekoliko kilometara sjeverno od Buja, naziva Momjanski muškat. Momjanski muškat je suh i sladak, intenzivne zlatne boje. Pripisuje mu se miris divljih karanfila, ruže i kadulje, a neki tvrde da ima i afrodizijska svojstva.

Transfer Service nudi rezervacije prijevoza na poslovna druženja u Istru bez obzira na broj putnika. U ponudi su od kombi vozila do autobusa, a najčešće je riječ o najmu kombi vozilima.

Kombi vozila u ponudi

• 7+1 Mercedes V – klase

• 8+1 Mercedes Sprinter sjedala – VIP bus sjedala 4030X, dupla panoramska zatamnjena stakla,el.nogostuo za ulaz u vozili, el.klizna vrata, Wi-Fi internet……

Specifikacije kombija

Naša kombi vozila su turističke kategorije te zadovoljavaju sve uvjete koji su propisani zakonom o cestovnom prijevozu putnika.Posebno smo ponosni na naša vozila i Mercedes Benz game koji pružaju vrhunski komoditet i ugođaj na najdužim putovanjima.