Najam kombija, minibusa i autobusa Rijeka

Transfer Service – Croatia Travel zadovoljava putničke potrebe poslovnih putnika na cijelom području Opatije, Rijeke i Zagreba. Kada su u pitanju vozila za poslovne sastanke, prodajne sastanke, team buildinge, zabavu za klijente. Za vrlo posebne klijente, nudimo VIP uslugu automobila i kombija. Bilo koju uslugu da odaberete – zadovoljstvo je zajamčeno! Možemo se pohvaliti da smo prijevoznik sa najširom flotom vozila i naša želja je da klijentu ponudimo sve na jednom mjestu. Ukoliko Vaša tvrtka ima potrebu za najmom kombija, minibusa ili autobusa s vozačem pošaljite nam upit.

Tijekom godina poslovanja stekli smo posebnu reputaciju pružajući vrhunsku uslugu najma vozila s vozačem. Bilo da se radi o najmu automobila, kombija ili pak o iznajmljivanju minibusa i autobusa s vozačem u Rijeci i Opatiji dobit će te maksimalno perosnaliziranu uslugu. Ovaj tjedan smo bili na raspolaganju jednoj produkcijskoj kući. U najam smo dali kombi i minibus s vozačima. U sklopu usluge najma kombija i minibusa s vozačem obilazili smo atraktivne destinacije na Kvarneru i Istri koji imaju zbilja puno toga za ponuditi.

Opatija i Rijeka

Poželite li ponekad vremeplovom otputovati u neko prošlo, romantičnije vrijeme? Ono u kojem su baš ovdje na odmor dolazili kraljevi i carevi, mnoge okrunjene glave…. Pa se zatim vratiti  svjesniji  mogućnosti današnjice?! I jedno je i drugo moguće na Opatijskoj rivijeri čije je središte Opatija, ali su također atraktivna i  druga turistička središta: Volosko i Ika, Ičići i Lovran, Medveja i Mošćenička Draga. Svojom prekrasnom arhitekturom  otmjenih vila, raskošnim parkovima s biljem iz cijelog svijeta i bogatom hotelskom i ugostiteljskom ponudom, Opatija je  mnogim  gostima nezaobilazno, tradicionalno odredište u svako doba godine. Jednako su privlačni, svaki sa svojom pričom, osobnošću i prepoznatljivim manifestacijama i druga središta ove rivijere. Šetnja,  wellness ponuda, pješačenje ili planinarenje ovdje su ugodni u svako doba godine baš kao i prisustvo  koncertima i drugim kulturnim priredbama kao i manifestacijama utemeljenim na tradiciji i gastronomskim adutima ove regije. Opatija, ali i cijela rivijera, također je  cijele godine privlačna i za održavanje kongresa, konferencija i sastanaka  jer ovdašnji domaćini u tom poslu imaju veliko iskustvo i odličnu reputaciju.

Transfer Service – Croatia Travel  posluje preko 10 godina i nudimo kvalitetnu uslugu prijevoza i iznamljivanja kombija, minibuse va i najmove autobusa. Najma minibusa ili autobusa možete izrealizirati kao jednodnevni najam minibusa ili autobusa ili višednevni najam autobusa.

Kod usluge najma kobija, minibusa ili autobusa naš vozač je na raspolaganju Vašoj grupi, a ako klijente dočekujemo na aerodromu naš vozač će biti u zgradi putničkog terminala s natpisom kako bi ga putnici lakše prepoznali.

Transfer Service – Croatia Travel  nudi odličan omjer cijene i kvalitete kod usluge najma minibusa ili autobusa s vozačem u Rijeci, a sve usluge obavljamo s modernim i klimatiziranim vozilima visoke turističke klase. Ukoliko imate potrebu za najmom autobusa ili minibusa u Rijeci pošaljite nam upit.

Transfer Service – Croatia Travel  uz klasično gotovinsko plaćanje svojim klijentima nudimo plaćanje usluga virmanom i kreditnim  karticama.

Naša preporuka je da vozilo rezervirate unaprijed kako bi bili sigurni da će te dobiti najbolji omjer cijene i kvalitete

Molim vas da ukoliko Vaša tvrtka ili Vi imate potrebu za ovakvim uslugama uputite zahtjev sa detaljima na našu mail adresu ili putem kontakt obrasca.