NAJAM KOMBI VOZILA S VOZAČEM RIJEKA

Croatia Travel Transfer Service tvrtka za prijevoz putnika koja djeluje preko 10 godina. Glavni ured i sjedište nam je u Rijeci. Vršimo transfere svim osobnim vozilima, kombi vozilima, minibusevima i autobusima. Naša odlika je široka lepeza i poslovanje tijekom cijele godine. Pouzdan smo partner mnogim renomiranim turističkim agencijama i tvrtkama koji imaju povremenu i cijelo godišnju potrebu za ovakvim uslugama u prijevozu.

Naše prednosti su što imamo brz način komunikacije putem naših web obrazac ili direktno mailom. Kad popunite naš web obrazac dobit će te i potvrdu rezervacije koja Vam jamči putovanje bez stresa. Kada sletite na aerodrom Zagreb, Rijeku, Trst, Veneciju, Brnik možete biti sigurni da će Vas Vaš vozač dočekati u putničkom terminalu s natpisom Vašeg imena.

Želimo naglasiti da od početka poslovanja nudimo transparentne cijene bez dodatnih ili skrivenih troškova i u slučaju kašnjenja aviona.

Naši vozači su profesionalci sa višegodišnjim iskustvom i krasi ih diskrecija tijekom putovanja. Korištenjem naših usluga klijentima pružamo mogućnost da poslovna putovanja, na prvom mjestu iskoriste kako bi se družili sa svojim kolegama ili, pak vodili poslovne razgovore, a bez ikakve potrebe da brinu o sigurnosti vožnje.

NAJAM KOMBI VOZILA S VOZAČEM  RIJEKA

Kao što smo rekli naš manji Mercedes Sprinter je u najmu za producentsku kuču koja snima seriju na području Rijeke i Istre. Klijentu smo dali u najam kombi sa našim vozačem za sve potrebe tijekom snimanja. Zašto unajmiti kombi s vozačem ?

Naši vozači su u mogućnosti da se brzo kreću kroz prometne gužve i učinkovito pronađu najbolju rutu koja će klijenta odvesti iz bilo koje točke A do točke B jer ipak smo mi na „domaćem terenu“ no svakako to nije jedina kvaliteta. Naši vozači su više od osobnog vozača jer je maksimalno posvećen klijentu.

Široka lepeza potreba tijekom ovako kompleksnog projekta zahtjeva samo najbolje jer tu je mnogo dolazaka glumaca na aerodrome u okolici. Usluga koju pružamo je i kombi prijevoz do aerodroma. Aerodromski transfer koji se organizira je efikasan i pouzdan, te svakoga rasterećuje, jer su tu naši vozači tu da se pobrinu za sve detalje. Kombi vozila kojima se obavlja  prijevoz do aerodroma su brojna, a primarno se vodi računa o sigurnosti i udobnosti putnika. Zahvaljujući kvalitetama naših vozila, naši klijenti putuje bezbrižno čak ako ima nešto više prtljaga, jer mjesta ima sasvim dovoljno. Logistički tim naše tvrtke će se pobrinuti da cjelokupan transfer prođe u najboljem redu.

TAXI TRANSFERI RIJEKA

Provjereni smo partner kada su i najdulja putovanja u pitanju. Tako nas je naš klijent angažirao da obavimo taxi transfer od Rijeke do Dubrovnika za klijenta sa mnogo prtljage. Narano tu je nastupila naša Opel Zafira koja garantira udobnost uz maksimalan prostor za prtljagu jer ured traži samo najbolje riješenje za klijenta.

Kada su taxi transferi u pitanju tu nudimo zbilja sve što klijentu treba jer nudimo transfere luksuznim taxi vozilima, kombi taxi transfere kao i autobusne transfere za grupe svih veličina. Dakako uz sva navedena vozila naglasak stavljamo na članove našeg tima sa višegodišnjim iskustvom, koji su u svakom trenutku spremni da odgovore svakom zahtjevu na što bolji način. Profesionalnost i diskrecija je ono po čemu su oni poznati! Ukoliko želite i svojim gostima da osigurate vrhunski prijevoz, te imate potrebu za većim brojem vozila, budite sasvim sigurni da ćete u našem bogatom voznom parku pronaći automobil krojen baš po Vašoj mjeri i zahtjevima.

KAKO NAS KONTAKTIRATI ?

Naš ured je svakom klijentu neprekidno na raspolaganju (24h), tako da nam se možete obratiti u bilo kojem trenutku na email ili pozivom na telefon, a budite sigurni da ćemo u najkraćem roku odgovoriti svakom Vašem zahtjevu!  Vaša je jedina obaveza da nas obavjestite o destinaciji na koju želite stići, te da nam iznesete sve zahtjeve koje imate, a možete biti potpuno sigurni da će članovi našeg tima, koji su vrhunski profesionalci sa višegodišnjim iskustvom, na sve te zahtjeve maksimalno kvalitetno odgovoriti te Vam pružiti uslugu sa najboljim omjerom cijene i kvalitete !