NAJAM KOMBI VOZILA RIJEKA

I ako smo se u samim početcima poslovanja bavili isključivo taxi prijevozom vizija nam je bila prijevoz od Rijeke na aerodrome, višednevna putovanja i sl. Vrlo brzo nakon pokretanja poslovanja nabavljamo prvi kombi i počinjemo s prijevozom grupa. Iako kombi zakonski ne postoji već je riječ o osobnim vozilima kapaciteta do 8 putnika + vozač svi znaju što se krije iza te riječi. Danas nakon 10 godina taxi poslovonja i prijevoza iza nas su kombi transferi po cijeloj Europi, a posjetili smo mnogobrojne sajmove u Europi i regiji.

Današnji kriteriji u prijevozu su visoki i ako mislite biti u vrhu morate kontinuirano ulagati u vozni park. Prijevoz kombi vozilima je siguran, pouzdan i pristupačan način privatnog prijevoza koji zadovoljava potrebu taxi kombi prijevoza grupa.Taxi Transfer Service Rijeka nudi prijevoz modernim klimatiziranim kombi vozilima koja su vrlo praktična riješenja prilikom organizacije kongresa, prijevoza na sajmove ili pak za aerodromske transfere.

Taxi Transfer Service Rijeka kombi vozila su nove generacije, koja će zadovoljiti i potrebe najzahtjevnije klijentele. Sva naša kombi vozila opremljena su audio opremom – radio CD, klima uređajima i pojasevima na sjedalima.

 Dnevni, višednevni najam ili bilo koja vrsta povremenog prijevoza dostupni su Vam 24 sata svih 365 dana godišnje.

Najčešća primjena kombi vozila:

  • prijevoz delegacija – Taxi Transfer Service Rijeka nudi prijevoz kombi vozilima visoke klase i renomiranih proizvođača. Naša usluga dostuna je 24 sata na dan.
  • kongresni transferi – Taxi Transfer Service Rijeka nudi organizatorima kongresa prijevoze sa na aerodrome. Naša prednost su brza reakcija i individualni pristup, a nova vozila reprezentativno će Vas predstaviti.
  • razgledavanje grada – Taxi Transfer Service Rijeka razgledavanje grad prilikom posjeta kruzera ili kongresnih gostiju danas je u Rijeci usluga u usponu. Mi nudimo razgleda grada sa ili bez vodiča.
  • aerodromski transferi – Taxi Transfer Service Rijeka nudi transfere i prijevoz kombi vozilima na sve aerodrome. Naša kombi vozila su klimatizirana i udobna i na najduljim putovanjima.
  • prijevoz sportskih ekipa – Taxi Transfer Service Rijeka nudi najam kombija sa vozačem za prijevoz sportskih ekipa. Naša kombi vozila raspolažu s velikom prtljažnim prostorom
  • poslovna putovanja – Taxi Transfer Service Rijeka nudi poslovna jednodnevna ili višednevna poslovna putovanja. Osigurajte da Vaši zaposlenici dođu sigurno i odmorno na odredište.
  • posjet sajmovima – Taxi Transfer Service Rijeka ima iza sebe posjete mnogih sajmovima od Munchena, Frankfurt, Novog Sada, Zagreba i sl.
  • sve vrste povremenog prijevoza – Taxi Transfer Service Rijeka nudi kombi prijevoz po mjeri. Naime spremn i smo ponuditi ono što Vam treba, a Vaše je samo da nam u upitu pošaljete Vašu listu želja

Kada Vam je potreban transport za grupu ljudi u slučaju da je automobil premali, a minibus preveliki –  kombi je pravo riješenje. Kombi vozila mogu prevesti maksimalno 8 putnika.

Taxi Transfer Service Rijeka nudi posebne pogodnosti za turističke agencije koje imaju povremenu potrebu za ovakvom vrstom prijevoza. Rezervirajte Vaš kombi prijevoz još danas i osigurajte si komforna i moderna kombi vozila. Ukoliko imate bilo kakva pitanja ili nejasnoća kontaktirajte nas putem našeg kontakt obrasca ili putem e-mail-a