NAJAM AUTOBUSA ZA SKIJANJA

Transfer Service – Croatia Travel s radom smo započeli 2010. godine, naš se tim već dugi niz godina bavi turizmom. Iza nas su mnogobrojni prijevozi uz isto tako i mnogobrojne klijente. Iza nas je više od deset godina iskustva rada s velikim i malim turističkim agencijama tako da nam je pristup svakom klijentu individualan. Bilo da ste u potrazi za autobusom koji Vas treba prevesti od točke A do točke B, bilo da planirate višednevno putovanje, nudimo i najam autobusa za skijanje, zimovanjem ili jednostavno želite istražiti neku od europskih destinacija Transfer Service – Croatia Travel je pravi izbor za Vas.

Obratite nam se s povjerenjem i započnite svoje putovanje baš na našim stranicama.

Planirate putovanje na skijanje ? Transfer Service Vam nudi najam autobusa i minibuseva za putovanja na naša skijališta u Hrvatskoj Platak, Sljeme ili na neka od popularnih skijališta u Europi, a najpopularnija skijališta su smještena u Austriji, BiH, Francuskoj, Italiji, Njemačkoj, Sloveniji, Srbiji, Švicarskoj.

Zato Vas pozivamo da doživite skijanje kako treba. Guštanje u dobro zasniježenim stazama, pogled na snježne iglice koje su svuda oko Vas dok se svuda širi miris kuhanog vina. Skijanje nije skijanje ako niste u dobroj ekipi koja se skupi za stolom skijaške kolibe – restorana na planinskoj klopi. Zato Vas pozivamo da rezervirate Vaš minibus ili autobus i uživajte na najboljim europskim skijalištima bez stresa!

Rezervacija autobusa za ski izleti? Niste u mogućnosti dobiti godišnji odmor? Ili ste ga već iskoristili ali želite skijati ? Naša preporuka je vikend rezervacija autobusa za ski izlet. Prijevoz nudimo u noćnim satima kako bi dolazak na skijališta bio rano ujutro i na način maksimalno iskoristite vrijeme na skijalištu. Nama najbliže destinacije su skijališta u Sloveniji: Krvavec i Kranjska Gora, a titula najatraktivnijih pripadaju Austrijikim skijalištima Nassfeld, Turracher Höhe, Bad Kleinkirchheim, Gerlitzen…, a u Italiji su to Sexten-Drei Zinnen, Kronplatz, Alta Badia.

Transfer Service – Croatia Travel nudi najmove autobusa svih veličina bez obzira na namjenu. Pa ako planirate putovanje Vaših zaposlenika na neku lokaciju, a neznate kako najjednostavnije obaviti prijevoz grupe rezervirajte jedan od naših autobusa po prihvatljivim cijenama. Agencijama koje organiziraju privatnu turu ili višednevni izlet nudimo partnerski odnos sa dodatnim benefitima. Putujete na Vašeg omiljenog izvođača, ali nema redovne linije koja Vas do mjesta održavanja može i dovesti? Nema problema rezervirajte, iznajmite naš autobus s vozačem za prijevoz na koncert i mi Vas vozimo, a Vi putujete bez stresa.

Naša misija i vizija je da smo mi tu zbog naših putnika i da do naših buseva možete doći brzo uz unaprijed poznatu cijenu bez dodatnih ili skrivenih troškova.

Pošaljite nam mail u kojem je poželjno navesti veličinu grupe i planirani obujam prtljage ukoliko je veći nego je uobićajeno kako bi znali koje vozilo je optimalno Vašim potrebama.