NAJAM AUTOBUSA ZA PRIJEVOZ DJECE RIJEKA

Croati Travel – Transfer Service svim školama i vrtićima nudi prijevoz djece svojim licenciranim autobusima i minibusevima. Kod nas možete unajmiti autobus s vozačem za organizirani prijevoz djece na bilo kojoj relaciji, a takav način prijevoza djece je financijski najprihvatljiviji pa je naša preporuka da nam pošaljete upit već danas kako bi dobili ponudu. Prilikom slanja upit potrebno je navesti plan puta sa detaljima kako bi Vam mogli sastaviti točnu ponudu. U svakom slučaju najam autobusa u Rijeci za organizirani prijevoz djece jedan je od najprihvatljivijih načina prijevoza prilikom odlaska na izlete ili putovanja.

Danas prilikom organiziranog prijevoza djece najčešće se radi:

  • Najam autobusa Rijeka za prijevoz djece do kina
  • Najam autobusa Rijeka za prijevoz do kazališta Rijeka
  • Najam autobusa Rijeka za obilazak Rijeke
  • Najam autobusa Rijeka za dječje jednodnevne izlete
  • Najam autobusa Rijeka za prijevoz djece do muzeja
  • Najam autobusa Rijeka za prijevoz na višednevne izlete
  • Najam autobusa Rijeka za prijevoz na maturalna putovanja

Transfer Service školama i vrtićima nudi mogućnost stalne suradnje kad je u pitanju organizirani prijevoz djece.

Prošli tjedan obavili smo prijevoz 186 učenika opatijske srednje škole na izlet na Brijune. Polazak smo organizirali s Opatijskog autobusnog kolodvora jer smo na put prema Brijunima krenuli s četiri autobusa visoke turističke klase. Putovanje smo nastavili preko ipsilona prema Fažani. Kako bi se posjetili nacionalni park potrebno je ukrcati se na brod u malome mjestu Fažana. U samome centru nalazi se mol s kojega isplovljava brod, a prije ukrcaja potrebno je kupiti karte u Fažani ili iskoristiti mogućnost online kupnje karata. Vožnja brodom traje 15-ak minuta, za to vrijeme možete uživati na palubi broda s prekrasnim pogledom na Brijune, Fažanski kanal i jugozapad poluotoka Istre.Nakon pristajanja u luku Veli Brijun dočekat će vas turistički vlakić i vodič uz kojega ćete zaviriti u svijet Brijunskoga otočja.

Croati Travel – Transfer Service nudi kombije, minibuseve i autobuse za najam prilikom organizacije prijevoza djece. Naša prednost kod najma autobusa za prijevoz djece je što nudimo prijevoze po unaprijed poznatim i fixnim cijenama. Croati Travel – Transfer Service nudi uslugu prijevoza djece autobusima i najmove autobusa upotpunjenu modernim sadržajima kao što su DVD playeri, WiFi, brzi punjači, kožna sjedala, klima uređaj i druge značajke, a s našim vozilima putujte sigurno uz kraljevski tretman i ugodnu vožnju.

Croati Travel – Transfer Service posluje preko 10 godina i nudimo kvalitetnu uslugu najma autobusa za prijevoz dijece u Rijeci na bilo kojoj relaciji. Pošaljite nam upit putem našeg kontakt obrasca ili mail-a. Na našim stranicama nudimo i ostale usluge prijevoza kao i rezervaciju transfera na bilo kojoj relaciji po unaprijed poznatim cijenama u našim komfornim i klimatiziranim vozilima.

Croati Travel – Transfer Service nudi odličan omjer cijene i kvalitete kod najma autobusa i autobusnog prijevoza. Prijevoze obavljamo isključivo novim i klimatiziranim vozilima pa je i najdalje putovanje s nama ugodno.

Croati Travel – Transfer Service u ponudi ima i kombi, minibus i autobuse pa nudimo prijevoze grupa putnika bilo koje veličine. Pošaljite nam upit sa konačnim brojem putnika i naše osoblje će Vam sastaviti točnu ponudu.

Croati Travel – Transfer Service uz klasično gotovinsko plaćanje svojim klijentima nudi plaćanje usluga virmanom i kreditnim  karticama.

Naša preporuka je da vozilo rezervirate unaprijed kako bi bili sigurni da će te dobiti najbolji omjer cijene i kvalitete stoga pošaljite upit odmah i zatražite ponudu.