NAJAM AUTOBUSA ZA BALKAN TOUR

Croatia Travel – Transfer service je tvrtka za najam kombi vozila, minibuseva i autobusa s vozačem Naša vozila možete iznajmiti prilikom organizacije cijelo dnevnih izleta ili poludnevnih izleta, višednevnih putovanja, obilaske gradova i atraktivnih lokacija. Nudimo Vam minibuseve i autobuse s vozačem kako bi s nama osjetili i doživjeli divlju ljepotu Hrvatske i Balkana. Danas Hrvatsku i ovaj dio Balkana posjećuje mnogo turista iz cijeloga svijeta, a pogotovo Kine i Indije koji su očarani netaknutom prirodom. Upoznajte i doživite prirodne ljepote Hravtske i Balkana od kojih zastaje dah. Putujući s našim autobusima koji su visoke turističke klase mnogi gosti iz najdaljih zemalja Kine i Indije upoznali su Balkan i Hrvatsku. Ako rezervirate autobus za višednevno putovanje provest ćemo Vas kroz razna mjesta i gradove gdje se na svakom koraku možete upoznati s tisućljetnom kulturom i tradicijom. Cijelu regiju karakterizira gostoljubivost lokalnog stanovništva koje je vrlo ljubazne naravi. Svi turisti su oduševljeni prirodnim ljepotama ali bogatom burnom prošlosti koja se duboko urezala u građevine i krajolik. Rezervirajte svoj autobus s vozačem za višednevno putovanje jer to je definitivno najbolji način za razgled Balkana.

Najam autobusa za Balkan Tour

Izlet Balkan Tour namijenjen je onim turistima koji žele aktivan odmor i posjetiti brojne gradove tijekom praznika. Ovakve vožnje smo najviše vozili kada su u pitanju gosti iz Kine. Gostima iz Kine je ova regija vrlo zanimljiva jer obiluje prirodnim ljepotama. Kako Kinezima u Hrvatskoj ništa ne bi nedostajalo, od 2019 u Hrvatsku su poslani čak i kineski policajci i turistički vodiči koji govore kineski. Ovaj izlet organiziramo u tri kategorije koji traju 5 dana mini balkanske turneje ili 7 i 10 dana velike balkanske turneje. Ideja je iskoristiti vrijeme i posjetiti što veći broj gradova, a za to vrijeme posjetit ćemo što više atraktivnih mjesta koja se mogu naći između gradova na našoj ruti putovanja … Početak i prihvat putnika može započeti iz bilo kojeg grada u regiji Balkana, a također završiti bilo gdje. Obilazak može započeti bez obzira na broj turista, a minimalni broj je 8 putnika do 50..S povećanim brojem zainteresiranih mijenjamo kategoriju vozila, a možemo organizirati i više kombija i autobusa … kada je riječ o Balkan turama za  polazak i početak obilaska klijenti biraju hoće li započeti u Sarajevu, Zagrebu, Ljubljani, Beogradu, Dubrovniku, Kotoru, Podgorici, Tivatu, Skopju, Tirani … Tijekom obilaska cijelo vrijeme je dostupan licencirani turistički vodič. Tijekom putovanja cijelo vrijeme na raspolaganju je naš autobus i vozač koji se ne odvajaju od grupe. Budući da je raspored aktivnosti planiran i popunjen od ranih jutarnjih sati kada odlazimo nakon doručka pa do kraja dana i smještaja u novi hotel i grad …

Imate potrebu za autobusom i vozačem ? Ako ste grupa koja namjerava posjetiti Hrvatsku i Balkan  kod nas možete iznajmiti minibus ili autobus s vozačem za transfer od aerodroma Zagreb do Vašeg hotela ili za višednevno putovanje – turu.U zračnoj luci u Rijeci, Puli ili Zagrebu autobus će vas čekati na unaprijed poznatim i fixnim cijenama. Naš vozač će pratiti Vaš let pa možete biti sigurni da će Vas Vaš autobus čekati i u slučaju kašnjenja leta. Možemo Vam ponuditi i organizirati transfer između gradova i znamenitosti u Hrvatskoj.

Ako želite posjetiti neke od popularnih znamenitosti u Hrvatskoj iznajmite bus s vozačem za izlet do popularnih destinacija u Hrvatskoj poput nacionalnog parka Krka, nacionalnog parka Plitvička jezera ili znamenitosti u susjednim zemljama poput Mostara, Bledskog jezera ili Nacionalnog parka Una, kod nas možete iznajmiti bus s vozačem za Vaše putovanje.  Pošaljite nam upit putem e-maila još danas i rezervirajte Vaše vozilo.