Najam autobusa s vozačem Rijeka

Dolazite u Rijeku i trebate unajmiti autobus ?

Taxi Transfer Service Rijeka nudi najam automobila, kombija i autobusa u Rijeci, a specijaliziran smo za prijevoz do zračne luke Rijeka do Rijeke, Opatije, Rovinja ili bilo koje destinacije. Danas Taxi Transfer Service Rijeka nudi iznajmljivanje autobusa i vozila svih veličina. Naši raznoliki moderni autobusi, raspoređeni u cijeloj Hrvatskoj i jadranskoj regiji, omogućuju nam da brzo odgovorimo na bilo koji zahtjev. Bez obzira trebate li jedan kombi za privatni prijevoz do zračne luke Rijeka ili organizaciju prijevoza za posjetitelje iz više zračnih luka, mi to možemo učiniti. Naše iskusno osoblje pružit će vrhunsku uslugu i podršku.

Naša klimatizirana vozila opremljena su pretincima za prtljagu, udobnim podesivim sjedalima, audio-video sustavom i mikrofonom. Naši iskusni vozači pobrinut će se da vaše putovanje protekne što ugodnije. Pošaljite nam upit i mi imamo ponudu za Vas. Planirate angažirati autobus i vozača iz Rijeke za Vaše putovanje mi smo najbolja opcija. Mi nudimo višednevna putovanja, izlete i transfere.

Slijećete na aerodrom Rijeku ?

Ukoliko Vaša grupa i Vi slijećete na aerodrom Rijeka pošaljite nam upit i mi imamo ponudu za Vas. U ponudi su vozila svih veličina i u mogućnosti smo Vas prevesti na sve destinacije. Najčešće tu je riječ o prijevozu od aerodroma Rijeka do Rijeke, Opatije, Istre, Pule, Rovinja ili Plitvičkih jezera. Bez obzira kamo putujete mi i naša vozila smo tu Vama na raspolaganju.

Najčešće usluge u autobusnom prijevozu:

Turistički prijevoz i višednevna putovanja – najam autobusa

Nudimo najam autobusa svih veličina za sve zainteresirane pojedince i agencije koje i maju goste na Kvarneru. Agencijama nudimo sigurnog i pouzdanog partnera za prijevoz grupa turista na svim relacijama sa vozačem koji govori engleski. Ukoliko ste turistička agencija ili voditelj grupe i pošaljite upit sa detaljima. U ponudi su viskoturistička vozila sa bogatim paketima opreme.

Prijevoz sa/na aerodrom Rijeka

Transfer Service obavlja transfere za pojedince ili grupe svih veličina koji slijeću na naš Rijeka aerodroma. Prijevozom se bavimo preko 10 godina i baš to je garancija i dokaz da smo provjeren partner na najduljem putovanju. Za informacije i rezervacije autobusnih transfera od aerodroma Rijeka do bilo koje destinacije molimo vas da pošaljete upit ili e-mail.

Najam autobusa u Rijeci za poslovna putovanja

Vašoj kompaniji nudimo prijevoze na tema buildinge ili poslovna putovanja. Poslovna putovanja iz Rijeke možete rezervirati na bilo kojoj relaciji. Za sve informacije i cijene usluga pošaljite upit ili napravite rezervaciju putem naših obrazaca.

Najam autobusa za školska, fakultetska putovanja

Ukoliko organizirate putovanje za Vašu školu, fakultet ili sveučilište mi imamo rješenje.

Transfer Service – Croatia Travel nudi prijevoz grupa svih veličina. U mogućnosti smo ponuditi transfere ili višednevna putovanja. Pošaljite upit i dogovorite detalje. Naše osoblje stoji Vam na raspolaganju.

Najam autobusa sportski klubovima i sportska putovanja

Svim klubovima iz Rijeke nudimo prijevoze i transfere. U ponudi su visokoturistički autobusi svih veličina. Iza nas je bogato iskustvo i mnogo klubova koje smo prevezli. Ukoliko organizirate putovanje za Vaš klub pošaljete upit putem kontakt obrasca ili e-mail.

Najam autobusa za vjerska putovanja

Nudimo prijevoz iz Rijeke do svih svetišta za vjerske grupe. Iza nas su mnoga vjerska putovanje za sve grupe. Za sve informacije i rezervacije molimo vas da nas kontaktirate.

Za sve informacije i rezervacije najma autobusa u Rijeci kontaktirajte nas putem naše Internet stranice. Naše osoblje uvijek i rado Vam stoji na raspolaganju. Dugogodišnje iskustvo garancija je sigurne vožnje. Prilikom organizacije putovanja bitno je voditi računa o radnom vremenu vozača koji je propisan na razini EU, a vozila su opremljena digitalnim tahografima koji vode računa o aktivnostima vozača.