Najam autobusa Rijeka

Transfer Service – Croatia Travel iza sebe ima preko dest godina uspješnog poslovanja. Iza nas su prijevozi pojedinaca i grupa ljudi po cijeloj Europi. Naš udruženi tim čine naši vozači sa dugogodišnjim iskustvom na cestama Eurpe i Balkana, a naše osoblje u  uredu brine se o Vašem putovanju do najsitnijih detalja. Zahvaljujući našem dugogodišnjem iskustvu, nudimo uslugu koju želite tijekom putovanja. Posjedujemo najširu flotu od osobnih automobila do autobusa te smo u mogučnosti prevesti grupe svih veličina

Event i kongresna putovanja – Imate u planu team building, kongres, seminar… i planirate da grupa putuje skupa ? Na pravom ste mjestu jer Transfer Service – Croatia Travel nudi prijevoz i putovanja autobusima za grupe svih veličina, a tijekom putovanja možete biti sigurni da će putovanje ići prema vašim željama, u našim modernim autobusima. Naši iskusni vozači dovode vas i vašu grupu na putovanje o kojem će se još dugo pričati.

Najam autobusa za transfere – Transfer Service – Croatia Travel nudi najam autobusa za transfere i prijevoz autobusom na aerodrome. U koliko je riječ o dolaznom transferu tj. ako Vaše putnike dočekujemo na aerodromu naš će vozač biti u putničkom terminalu s welcome bord-om kako bi ga grupa prepoznala.

Poslovna grupna putovanja –  Transfer Service – Croatia Travel iza sebe ima mnoga poslovna putovanja za najrenomiranije kompanije. Bogata referenta lista kupaca ukazuje nam da smo na dobrom putu. U ponudi su luksuzno opremljena vozila kojima upravljaju isključivo profesionalni vozači koji posjeduju sve potrebne certifikate. Na ovaj način jamčimo Vašu sigurnost na cesti. Naši vozači prate periodičku obuku, tako da je njihovo znanje uvijek u tijeku sa novinama.

VIP transport – U ponudi imam vozila svih veličina od osobnih automobila preko kombija, minibuseva do autobusa. U Transfer Service – Croatia Travel možete se odlučiti i za dodatne usluge, poput usluge da putnike dočakaju sendiči i voda. Navedite svoje želje u upitnom obrascu. Na ovaj način možete personalizirati svoje putovanje u skladu sa svojim željama i potrebama, a sve detaljnije dogovore preporučamo da nas posjetite u našem uredu te detalje dogovorite s jednom od naših kontakt osoba.

Ukoliko trebate ponudu ili  imate upit vezano za naše usluge prijevoza ili najma vozila s vozačem pošaljite upit jednostavno putem obrasca za ponudu ili nas posjetiti u našem uredu. Odgovor ćete dobiti u najkraćem mogućem roku. Ako imate bilo kakvih dodatnih pitanja, slobodno nas pitajte. Sve svoje želje možete naznačiti u kontakt obrazac kako bismo bili sigurni da je Vaše putovanje do detalja dogovoreno.