NAJAM AUTOBUSA RIJEKA OSIJEK

Transfer Service nudi najam autobusa u Rijeci i Zagrebu. Iznajmljivanje autobusa sa vozačem je siguran, pouzdan i pristupačan način da zadovoljite Vaše potrebe za prijevoz putnika. Transfer service Rijeka nudi rijeešenja prijevoza grupa svih veličina, a najčešće je riječ o prijevozima prilikom posjeta sajmovima, transferi od/do aerodroma, izlete, kongresi i razni susreti.

Prošli vikend smo se zaputili u Osijek gdje smo prevezli grup sa Pravnog fakulteta Rijeka na stručno predavanje u Osijeku. Osijek je grad u istočnom dijelu Hrvatske. Smješten je u ravnici na desnoj obali rijeke Drave između 16. i 24. kilometra od ušća u Dunav. Najveći je grad u Slavoniji, četvrti po veličini grad u Hrvatskoj, te je industrijsko, upravno, akademsko, sudsko i kulturno središte Osječko-baranjske županije. Smješteni smo bili u Hotelu Osijek. Hotel Osijek nalazi se u pješačkoj zoni u središtu grada, uz obalu Drave. Iz hotela se pruža panoramski pogled na okolicu i nezaboravnim pogledom na rijeku Dravu i grad.

osijek putovanje autobusom

Sve naše prijevoze obavljamo visokoturističkim autobusima renomiranih proizvođača, a na raspolaganju su različiti modeli i kapaciteti (broj sjedala) kako bi se prilagodili Vašim željama i potrebama. Transfer Service nudi dnevni ili višednevni najam autobusa s vozačem po povoljnim cijenama. Pošaljite upit još danas i rezervirajte Vaš prijevoz sa najboljim omjerom cijene i kvalitete.

Koja je cijena iznajmljivanja autobusa s vozačem u Rijeci?

Cijene variraju u skladu sa planom putovanja. Pošaljite nam upit i dostavite što detaljniji itinerar kako bi Vam dali točnu ponudu. Cijena najma autobusa s vozačem u Rijeci ovisi o nekoliko čimbenika pa je najbolje poslati mail ili nas kontaktirati putem telefona.

Koju su vrste autobusa za najam s vozačem ?

Transfer Service u ponudu ima sve kategorije vozila:

  • Najam od kombi vozila kapaciteta 8 putnika
  • Najam minibuseva kapaciteta 19 putnika
  • Najam Midibus: do 28 putnika
  • Najam autobusa 44-49 putnika

Svojim klijentima pružamo maksimalnu pouzdanost i garanciju kvalitete prilikom iznajmljivanja autobusa s vozačem Pošaljite upit i naše osoblje Vam stoji na raspolaganju.

Iznajmljivanje autobusa Rijeka u svega par koraka:

Ako Vas zbunjuje postupak iznajmljivanja autobusa Rijeka zbilja nemate razlog da brinete, jer Transfer Service nudi jednostavno iznajmljivanje autobusa

1. korak: Pošaljite nam upit i kontaktirajte nas za besplatnu ponudu preko Internet stranice ili maila.

2. korak: Mi ćemo Vam pomoći da pronađete odgovarajući autobus i napravite rutu na vam je da nam dostavite broj putnika. Pošaljite nam što više detalja u Vašem upitu.

3. korak: Šaljemo Vam plan ture i točno vrijeme dolaska vozača.

To je otprilike sve što trebate znati. Sav ostali posao oko papirologije, osiguranja, zakona o prijevozu, sigurnosti i slično mi završavamo za Vas. 

CT Transfer Service nudi sigurnu 24/7 uslugu najma autobusa s vozače u Rijeci do Osijeka. Rezervirajte autobus s vozačem i mi ćemo Vas odvesti od Rijeke do Osijeka na siguran i udoban način.
Nudimo brzu, pouzdanu uslugu najma vozila s vozač bilo da je riječ o kombi vozilu za manje grupe do 8 putnika, minibus vozilu za grupe do 19 putnika ili o normalnom autobusu. Pošaljite nam upit za najam autobusa, minibusa, kombija s vozačem i dobit će te najbolji omjer cijene i kvalitete. Naši vozači su profesionalci s dugogodišnjim iskustvom u prijevozu.

Rezervirajte Vaš prijevoz na aerodrom još danas. Nudimo transfer do svih destinacija pa tako i do aerodroma. Ukoliko Vaš let kasni naš autobus će Vas čekati bez dodatnih troškova.

Jesmo li spomenuti da je naša cijena za najam autobusa s vozačem Rijeka cijena sa najboljim omjerom cijene najma autobusa i kvalitete.

Trebate kombi, mini bus ili taxi vozilo ?

Transfer service nudi sve na jednom mjestu i u mogučnosti smo Vam ponuditi sve navedene usluge. Pošaljite nam upit i rezervirajte svoje vozilo na vrijeme.