NAJAM AUTOBUSA RIJEKA NOVI SAD

Turističke vožnje minibusevima i autobusima. Turizam u Republici Hrvatskoj jedna je od najvažnijih gospodarskih grana. U razdoblju trajanja turističke sezone, sektor turizma zapošljava najveći dio radno sposobnog stanovništva, što u konačnici utječe na životni standard stanovništva. Privlačenjem izravnih inozemnih investicija turizam dugoročno doprinosi gospodarskom rastu, a kratkoročno kroz uravnoteženje platne bilance i poticanje dodatnog zapošljavanja u usko povezanim turističkim djelatnostima.

Transfer Service – Croatia Travel vrši prijevoz domaćih i stranih turista autobusima i minibusevima svih veličina u Hrvatskoj ili inozemstvu. Posjedujemo licencija za međunarodni autobusni prijevoz te smo u mogućnosti preuzeti putnike bilo gdje i prevesti na bilo koju destinaciju. Transfer Service – Croatia Travel tvrtka je koja se bavi prijevozom putnika iznajmljivanjem minibuseva, autobusa i kombi vozila sa vozačem. Iza nas je višegodišnje iskustvo u prijevozu putnika i mnogobrojna putovanja diljem Europe. Ukoliko imate potrebu za najmom autobusa molimo Vas da nam pošaljete upit putem kontakt obrasca ili mail-a. Prijevoz turista autobusima i minibusevima može biti jednodnevni ili u  obliku višednevnih putovanja sa licenciranim vodičem. Tijekom Studenog zaputili smo se u Srbiju tj. u Novi Sad.

Novi Sad se smjestio na lijevoj obali Dunava u Srbiji, glavni grad Autonomne pokrajine Vojvodina. Pored užeg dijela i od Novog Sada 5-6km udaljenog naselja Futog, pod dijelove grada se svrstavaju i mjesta na desnoj obali Dunava, Srijemska Kamenica i Petrovaradin, ali i 12 naselja, koja se svrstavaju kao širi dio grada. Novi Sad predstavlja upravno, gospodarsko, kulturno, prometno i znanstveno središte Autonomne pokrajine Vojvodine. S 231 798 stanovnika u naselju Novi Sad i 277 522 u širem urbanom području koje pored samog Novog Sada uključuje i naselja Petrovaradin, Srijemsku Kamenicu i Futog, drugi je grad po broju stanovnika u Srbiji nakon Beograda.

Novi Sad – Grad ljubavi i tolerancije

U ulici Stefana Stefanovića u Novom Sadu nekada se nalazio grafit mržnje, no isti dio ulice pretvoren je u mural. Na mjestu gdje se nalazio spomenuti grafit, članovi organizacije “New Point of Culture”, koja godinama oslikava grad, odlučili su da na njemu sada stoji prepoznatljivi simbol Novog Sada. Poruka ovoga murala kaže da je Novi Sad grad ljubavi i tolerancije.

Dunavski park

Gotovo svaka novosadska ljubavna priča iz šezdesetih godina prošlog vijeka u neraskidivoj je vezi s gradskim korzom. Tu su se sklapala doživotna prijateljstva, skrivali tajni pogledi i padali prvi poljupci. Ovo mjesto prije svega privlači mlade i studente. Park je nedvojbeno najživlji u proljeće kada je gotovo nemoguće naći slobodnu klupu.

Petrovaradinska tvrđava

Najljepše fotografije zaljubljenih parova svakako su nastale na najpoznatijem mestu u Novom Sadu, Petrovaradinskoj tvrđavi. Kod sata, na klupici na stepenicima ili mostićima, gdje god stanete, ne možete pogriješiti. Predah od šetnje mnogi potraže u obližnjim lokalima iz kojih uživaju u pogledu na Novi Sad.

Kej

Oni koji više vole šetati i uživati u romantičnom pogledu na Petrovaradinsku tvrđavu odlučuju se za Sunčani kej. Mnogi od njih negdje na pola puta, točno naspram tvrđave, zastanu i uživaju u pogledu na Dunav i mostove. Građani Novoga Sada vole reći kako u njemu žive najbolji i najkulturniji ljudi, ali i najljepše djevojke. Stoga i ne čudi što je upravo ovaj grad postao grad ljubavi. A čuveni srpski pjesnik, novinar, boem i slikar Miroslav Mika Antić još davno je pojasnio: “Jednom su me pitali zašto sam tako gimnazijski zaljubljen u Novi Sad. Nisam umio odgovoriti. Jer sa najdražim gradom je kao sa najdražom ženom: nikada nećemo uspjeti objasniti ni sebi ni drugima što nas je to tako vezalo”.