NAJAM AUTOBUSA RIJEKA I IZLET U ISTRU

Najam autobusa za višednevna, poludnevna putovanja ili izlete iz Rijeke

Kao što smo više puta isticali u našoj ponudi imamo jednodnevne i poludnevne izlete po Hrvatskoj i okolnim državama do turističkih destinacija koje su najposjećenije, poput nacionalnih parkova Plitvička jezera, NP Krka ali i drugih popularnih destinacija poput Bleda, Bohinja, Postojne itd. Za kompletnu ponudu izleta potrebno je pratiti aktualne ponude u rubrici „IZLETI“. Ukoliko Vas zanimaju izleti pošaljite nam upit putem našeg e-maila ili pogledajte rubriku izleti sa najnovijim ponudama.

Osim izleta koji su u slobodnoj prodaji kod nas možete unajmiti autobuse ili minibuseve za privatne izlete, jednodnevna ili višednevna putovanja u kojima putuje samo Vaša grupa.

Prošli tjedan smo bili na jednom takvom putovanju gdje smo obilazili Istru i vinske ceste Istre. Istra je vrlo popularna jer pogledom možete obuhvatiti čitavo bogatstvo raznolikosti, od snježne bjeline nedalekih planina, talasanje zelenih njiva i polja, zaravni i udolja, valovitih predjela s vinogradima i maslinicima, do modrine beskrajnog mora.

Istra nudi za svakoga ponešto, neovisno o tome jeste li ljubitelj izvrsne gourmet ponude, uzbudljivih outdoor aktivnosti ili kulturne ponude, svatko će pronaći ponešto za sebe. Predivna obala Istre s brojnim plažama kao i neistražena unutrašnjost s bogatom poviješću, samo su neki od razloga zbog čega je Istra vaša idealna destinacija za bijeg od stvarnosti uz pregršt mogućnosti za opuštajući odmor.

Posjetili smo u Buzetu Auru, a kada je Aura u pitanju definitivno se radi o jednom od najzanimljivijih mjesta domaće proizvodnje. Destilerija Aura se bavi proizvodnjom ekskluzivnih tradicionalnih proizvoda kao što su rakije i džemovi te ostali autohtoni proizvodi od samoniklog ljekovitog bilja te divljeg voća ubranog u ekološki čistom okolišu na obroncima Ćićarije daleko od cesta i naseljenih mjesta. Nakon Aure obišli smo Miro tartufe koji se zbilja okus koji se pamti. Tartufarstvo je njihovo obiteljsko nasljeđe, tartufarenje je njihov prirodni način života i zbog toga svoj posao obavljaju s lakoćom i puno ljubavi. U tome im naravno pomaže i činjenica da mnogi koji ih jednom probaju, često ostaju vječni ljubitelji tartufa.

Nakon tartufa idemo u Pulu gdje noćimo. Pula je grad u Hrvatskoj. Najveći je grad Istarske županije, leži na jugozapadnom području istarskog poluotoka u dobro zaštićenom zaljevu. Grad ima dugu tradiciju vinarstva, ribarstva, brodogradnje i turizma, a ujedno je i tranzitna luka. Pula je kulturni centar Istre još od rimskoga doba.

Drugi dan nastavljamo prema unutrašnjosti Istre. Povoljna klima, topla ljeta i stabilizirajući utjecaj mora u obalnom području zapadne Istre oko Umaga i Buja, te visoka nadmorska visina vinograda središnje Istre, uglavnom smještenih na obroncima Ćićarije, vrlo su povoljno djelovali na razvoj i njegovanje tisućljetne tradicije vinarstva. Danas je zahvaljujući toj neprekidanoj tradiciji Istra jedna od najvećih vinogradarskih regija u Hrvatskoj, čija ukupna površina prelazi 6000 hektara vinograda. Nakon degustacije ulja i razgleda vinograda nastavljamo prema Rijeci puni dojmova i okusa.

Croatia Travel – Transfer Service je obiteljski obrt koji posluje preko 10 godina, a iza nas su mnogobrojna putovanja po Hrvatskoj i inozemstvu te se možemo se pohvaliti bogatom referentnom listom na kojoj se nalaze mnoga zvučna imena, najpoznatije multinacionalne kompanije, turističke agencije, sportski klubovi ….. Kod nas možete rezervirati autobuse turističke klase za sve prigode od učeničkih i maturalnih putovanja, team buildinga, stručnih skupova, kongresa, preko hodočašća sve do dalekih putovanja. Rezervirajte prijevoz autobusom ili unajmite autobus s vozačem za privatnu turu i osigurajte si sigurnu, kvalitetna uslugu. Naša fleksibilnost i osoblje sa dugogodišnjim iskustvom naš su ključ uspjeha i glavni razlog zašto se mnogi odlučuju na suradnju s nama.

Rezervirajte moderne autobuse za privatne izlete po Vašoj želji i osigurajte udoban prijevoz Vaših poslovnih partnera, turista ili gostiju. Pošaljite nam upit sa detaljima i kreirat ćemo Vam personaliziranu ponudu.