Najam autobusa Rijeka do Plitvice

Transfer Service – Croatia Travel iza sebe ima preko deset godina uspješnog poslovanja. Iza nas su prijevozi pojedinaca i grupa ljudi po cijeloj Europi. Naš udruženi tim čine naši vozači sa dugogodišnjim iskustvom na cestama Europe i Balkana, a naše osoblje u  uredu brine se o Vašem putovanju do najsitnijih detalja. Zahvaljujući našem dugogodišnjem iskustvu, nudimo uslugu koju želite tijekom putovanja. Posjedujemo najširu flotu od osobnih automobila do autobusa te smo u mogućnosti prevesti grupe svih veličina.

Nažalost ova 2020 za nas prijevoznike nije ostala u lijepom pamćenju, ali nadamo se da će i to proći. Prije ovog novog vala zatvaranja iskoristili smo priliku i odradili putovanje do Lici i Plitvičkim jezerima. Vožnju započinjemo iz Rijeke do Senja gdje se penjemo prema Vratniku i nastavljamo prema Memorijalni centar “Nikola Tesla”  u Smiljanu. Memorijalni centar „Nikola Tesla“ Smiljan sastoji se od povijesnih i novo sagrađenih objekata. Povijesni objekti su: Rodna kuća Nikole Tesle, crkva apostola Svetog Petra i Pavla, gospodarski objekt (štala), kameni spomenici i klupe arhitekta Zdenka Kolacija. Novo sagrađeni objekti su:  trijem, ispitna stanica i multimedijalni centar s pripadajućim igralištem za djecu. Povodom obilježavanja 130. obljetnice Teslina rođenja, Rodna kuća je rekonstruirana uz pomoć Sabora Hrvatske te predana na korištenje 1986. Muzeju Like Gospić kao muzejski objekt. Spomen područje Nikole Tesle je 2005. registrirano kao kulturno dobro i upisano u Registar kulturnih dobara Republike Hrvatske.Nakon Memorijalnog centra nastavljamo prema Plitvicama. O Plitvicama smo svi jako puno čuli ali kao najbitnije bi istakli da su Plitvička jezera najstariji su i najveći nacionalni park Republike Hrvatske. Svojom iznimnom prirodnom ljepotom ovo je područje oduvijek privlačilo zaljubljenike u prirodu, pa je već 8. travnja 1949. godine proglašeno prvim nacionalnim parkom u Hrvatskoj. Proces osedravanja, kojim se formiraju sedrene barijere i stvaraju jezera, predstavlja jedinstvenu univerzalnu vrijednost zbog koje su Plitvička jezera dobila međunarodno priznanje 26. listopada 1979. godine, upisom na UNESCO-ov Popis svjetske baštine.

Ukoliko trebate ponudu za izlet na bilo kojoj relaciji pošaljite nam upit ili nas kontaktirajte na jedan od naših telefona. Nudimo najam vozila svih veličina s vozačem a sve informacije možete jednostavno zatražiti putem kontakt obrasca. Zato za sva pitanja pošaljite nam upit jer naše osoblje i odgovor ćete dobiti u najkraćem mogućem roku. Ako imate bilo kakvih dodatnih pitanja, slobodno nas kontaktirajte. Sve svoje želje možete naznačiti u kontakt obrazac kako bismo bili sigurni da je Vaše putovanje do detalja dogovoreno.