NAJAM AUTOBUSA RIJEKA CIJENA

Transfer Service – Croatia Travel nudimo najmove minibuseva i autobusa po prihvatljivim cijenama. U ponudi su minibusevi i regularni autobusi poznatih proizvođača i različitih veličina. Tijekom poslovanja najviše smo se susretali sa slijedećim upitima i potrebama:

AUTOBUSNI PRIJEVOZ RADNIKA

Transfer Service – Croatia Travel  nudi prijevoz Vaših radnika našim minibusevima i autobusima po prihvatljivim cijenama. Ukoliko trebate prijevoz izaslanih radnika od Rijeke do mjesta obavljanja djelatnosti nudimo Vam prijevoz radnika od Rijeke do mjesta izaslanja po povoljnim cijenama. Svim tvrtkama možemo ponuditi opciju da i naš vozač ostane izaslan sa Vašim radnicima kako bi se prijevoz obavljao svakodnevno od smještaja do radnog mjesta sa najboljim omjerom cijene i kvalitete. Pošaljite upit sa približnim itinerarom i naše osobe će Vas kontaktirati i poslati personaliziranu ponudu sa najboljim omjerom cijene i kvalitete.

AUTOBUSNI PRIJEVOZ DO / OD AERODROMA

Rijeka je smještena na križanju puteva i obično gravitiramo aerodromima Zagreb, Trieste, Venecija, Ljubljana. Iza nas su prijevozi na veliki broj internacionalnih aerodroma kao što su Budimpešta, Milano, Rim, Bergamo itd. Kod nas možete iznajmiti bus s vozačem za prijevoz do aerodroma. Rijeka zadnjih godina bilježi povećan priljeva turista pa svima nudimo i doček putnika na bilo kojem aerodromu i njihov prijevoz do Rijeke. Pošaljite upit i rezervirajte autobus za prijevoz od aerodroma do Rijeke po super cijenama. Naime rezervacijom autobusa za prijevoz od aerodroma do Rijeke dobivate maksimalan komfor i sigurnost po prihvatljivom cijenama. Za sve informacije i upite o cijenama pošaljite upit i rezervirajte autobus.

AUTOBUSNI PRIJEVOZ ZA ŠKOLE I VRTIĆE

Transfer Service – Croatia Travel   nudi školama i vrtićima najam minibusa i autobusa po super cijenama. Naša vozila imaju licence i dozvole za prijevoz djece. Pošaljite upit i poslat ćemo Vam ponudu sa cijenom najma autobusa po prihvatljivim cijenama u skladu sa Vašim potrebama. Naše autobuse možete unajmiti za jednodnevna ili višednevna putovanja, a za posjet gradu nudimo i opciju poludnevnog najma busa s vozačem za prijevoz djece po povoljnim cijenama

AUTOBUSNI PRIJEVOZ – OBILAZAK RIJEKE

Nudimo poludnevni najam autobusa s vozačem za obilazak grada Rijeke. Naime zadnjih godina primamo sve više upita za poludnevnim najmom busa u svrhu obilaska grada jer je cijene povoljna. Naša preporuka je da nam pošaljete upit i itinerar mailom i poslat ćemo Vam cijenu najam autobusa još danas.

AUTOBUSNI PRIJEVOZ UMIROVLJENIKA

Svim našim umirovljenicima nudimo najam autobusa s vozačem po prihvatljivim cijenama i popustom od 20% tijekom cijele godine. Rezervirajte svoj autobus još danas ili izaberite jedan od naših izleta koji nudimo i odobrit ćemo Vam povoljniju cijenu prijevoza autobusom na izlet.

AUTOBUSNI PRIJEVOZ SPORTSKIH EKIPA I KLUBOVA

Naša referentna lista prepuna je klubova iz svih sportova jer se nastojimo maksimalno prilagoditi  sportašima. Kvalitetu dokazuje također referentna lista i naši kupci tj. najrenomiraniji Europski klubovi. Transfer Service – Croatia Travel sportskim klubovima nudi najbolju cijenu prijevoza i najma autobusa s vozačem na tržištu zato nam pošaljite upit i itinerar, sami ćemo Vam kreirati personaliziranu ponudu.

NAJAM AUTOBUSA S VOZAČEM

Nudimo najam autobusa  s vozačem za Vaše potrebe. Rezervirajte naš bus s vozačem po prihvatljivim cijenama. Cijene najma autobusa s vozačem u Rijeci variraju zbog popratnih troškova pa preporučamo da nam pošaljete upit i itinerar kako bi Vam kreirali ponudu sa svim opcijama. Rezervirajte Vaš autobus u Rijeci po najboljim cijenama i putujte udobno.

Transfer Service – Croatia Travel poslujemo preko 10 godina i nudimo kvalitetnu uslugu prijevoza putnika, najma autobusa ili kombija. Naša misao vodilja je klijentu ponuditi sve na jednom mjestu kada je prijevoz u pitanju. Danas se možemo pohvaliti da to možemo, a bogata referentna lista dokaz je da radimo dobro i da smo na pravom putu.

Na našim stranicama također možete naći sve naše usluge od taxi prijevoza, kombi i minibus prijevoza do najma busa s vozačem po prihvatljivim cijenama. Ako nešto niste našli pošaljite nam upit jer mi to možemo ponuditi. Također novina je i plaćanje putem interneta ili karticama u vozilu, a za tvrtke tu je i virmansko plaćanje sa mogućnošću odbitka pred poreza što nas čini još konkurentnijim jer naše cijene sadržavaju PDV. Želimo istaknuti da su naše cijene za prijevoz i najama autobusa s vozačem unaprijed poznate, fiksne i nema dodatnih ili skrivenih troškova zato pošaljite upit još danas i rezervirajte uslugu prijevoza. Svim organizatorima kongresa, sajmova i poslovnih putovanja nudimo se kao provjeren i fleksibilan partner zato pošaljite upit kako bi Vam poslali ponudu.

U koliko slijećete na aerodrom i trebate prijevoz do Rijeke mi Vam i to možemo ponuditi bez obzira na broj putnika.  Naš vozač putnike će dočekati u putničkom terminalu aerodroma s „welcome bord-om“, a ukoliko je polazak iz  hotela vozač će Vas dočekati na recepciji hotela u dogovoreno vrijeme te će Vas odvesti od Rijeke do Vašeg aerodroma. Aerodromske transfere moguće je realizirati bez obzira na broj putnika jer nudimo i najam busa s vozačem za prijevoz do aerodroma.

Transfer Service – Croatia Travel u svojoj floti ima kopletnu ponudu vozila od osobnih luksuznih automobila, kombi, minibus vozila do modernih  autobusa te smo u mogućnosti obaviti prijevoze grupa putnika. Tražite najam busa u Rijeci za višednevni najam ? Nema problema nudimo sve po pitanju prijevoza. Pošaljite upit i naše osoblje će Vam kreirati ponudu sa najboljim om jerom cijene i kvalitete.

Transfer Service – Croatia Travel nudi odličan omjer cijene i kvalitete. Naša vizija je bit najbolji i ponuditi najbolji omjer cijene i kvalitete. Neželimo se s konkurencijom natjecati u rušenju cijena jer nama je klijent i sigurnost na prvom mjestu, a da smo na dobrom putu su renomirana imena na referentnoj listi kupaca koji su se uvjerili da je i najdalje putovanje s nama ugodno.

Rezervirajte vozilo unaprijed putem naše Internet stranice kako bi bili sigurni da će te dobiti najbolji omjer cijene i kvalitete