Najam autobusa ili osobnog vozila s vozačem

Što je i zašto usluga iznajmljivanje vozila s vozačem ?

Potpuno je dakle jasno da taj razred djelatnosti ne uključuje samo klasični autotaksi već predviđa i vršenje djelatnosti iznajmljivanja osobnih vozila sa vozačem. Autotaksi je dakle samo jedan dio razreda. Nesporno je da je su u EU prepoznate potrebe tržišta za obradom niše unaprijed poznatih putnika. Brojne primjere kako to funkcionira možemo lako naći jer tamo uz autotaksi sasvim normalno postoje i funkcioniraju servisi kao N.C.C. (Noleggio con conducente = iznajmljivanje sa rukovateljem) u Italiji, u Velikoj Britaniji PHV (Privat Hire Vehicles) odnosno Minicab, u Njemačkoj i Austriji Mietwagen mit Fahrer odnosno Minicar, u susjednoj Sloveniji Občasni prevoz (Povremeni prijevoz).

U zadnjih nekoliko godina svjedoci smo porasta broja kruzera u Rijeci pa se tako i povećava potreba za uslugom prijevoza u svim oblicima. Usluga koju mi nudimo je usluga poludnevnog, cjelodnevnog ili višednevnog najma vozila s profesionalnim vozačem. Iako kad je riječ o kruzerima radi se o poludnevnom paketu. Inače Croatia Travel – Transfer Service je specializiran za sve oblike najmova vozila sa vozačem bilo da se radi o osobnim automobilima, kombi , minibus vozilima ili autobusima.U skladu sa potrebama klijenta u mogućnosti smo ponuditi sve vrste vozila. Naša vozila su do 5 godina starosti, a trenutni prosjek voznog parka je 2,5 godina. Ovu vrstu usluge često obavljamo za nekoliko lokalnih tvrtki jer se pokazala kao najbolji primjer uloženog i dobivenog.

Opcije najma vozila s vozačem na period od polu auto dana

Automobil max3pax Zauzeće max.4 sata Uključeno km
100 km
Cestarina/Parking dodatno Cijena
600,00 kn
Kombi vozilo
max 8pax
Zauzeće max.4 sata Uključeno km
100 km
Cestarina/Parking dodatno Cijena
700,00 kn
Minibus Max19pax Zauzeće max.4 sata Uključeno km
100 km
Cestarina/Parking dodatno Cijena
800,00 kn
Autobus Max49pax Zauzeće max.4 sata Uključeno km
100 km
Cestarina/Parking dodatno Cijena
1400,00 kn

Opcije najma vozila s vozačem na period od auto dana

Automobil Max3pax Zauzeće
max.11 sati
Uključeno km
250 km
Cestarina/Parking dodatno Cijena 1,200,00 kn
Kombi vozilo
Max 8pax
Zauzeće
max.11 sati
Uključeno km
250 km
Cestarina/Parking dodatno Cijena 1,400,00 kn
Minibus Max19pax Zauzeće
max.11 sati
Uključeno km
250 km
Cestarina/Parking dodatno Cijena 1,600,00 kn
Autobus Max49pax Zauzeće
max.11 sati
Uključeno km
250 km
Cestarina/Parking dodatno Cijena 2,500,00 kn

Pošaljite nam upit putem našeg kontakt obrasca ili e-mail-a i rezervirajte Vaše vozilo još danas. Za sva ostala pitanja uvijek i rado stojimo na raspolaganju našim klijentima.