Najam autobusa i kombi vozila za razgled Rijeke

Taxi Transfer Service Rijeka nudi razgled Rijeke i okolice. Taxi Transfer Service Rijeka ima u ponudi autobuse kapaciteta 9-51 putnik, a krasi ih što su svi visoke turističke klase. Rezervirajte Vaš prijevoz ili unajmite autobus s vozačem po najboljim cijenama. Bavimo se prijevozom više od 10 godina i naše iskustvo u prijevozu garancija je sigurne vožnje. S našim autobusima putujte sigurno uz kraljevski tretman i ugodnu vožnju upotpunjenu modernim sadržajima kao što su DVD playeri, WiFi, brzi punjači, kožna sjedala, klima uređaj i druge značajke.

 Bavimo se prijevozom više od 10 godina i naše iskustvo u prijevozu garancija je sigurne vožnje. Naša nova i udobna vozila garancija su udobne vožnje

Što vidjeti u Rijeci ?

KORZO

Korzo nije samo glavna riječka šetnica, gradska žila kucavica već je i njezino ogledalo. Tijekom razgleda Korza neizostavan je Gradski toranj, jedan od simbola Rijeke, izvorno je predstavljao tipičnu prohodnu kulu kroz koju se ulazilo u utvrđeni grad

TRSAT I TRSATSKI KAŠTEL

Trsatski kaštel je strateški izbočeni vidikovac na 138 metara visokom brijegu koji dominira Rijekom. U razgledu Trsata morate vidjeti Svetište Majke Božje Trsatske u Rijeci najveće je hodočasničko središte zapadne Hrvatske. Njegov je postanak povezan s tradicijom o čudesnom prijenosu Nazaretske kućice i njezinom boravku na Trsatu.

KATEDRALA SV. VIDA I KOBLEROV TRG

Katedrala sv. Vida jedina je barokna rotonda monumentalnih proporcija izgrađena na tlu Hrvatske. Prošavši ispod Gradskoga tornja, prohodne kule nekadašnjih glavnih gradskih vrata, kroz koja se iz pravca priobalja ulazilo u srednjovjekovnu Rijeku, našli ste se unutar područja riječkoga Staroga grada…

PRIRODOSLOVNI MUZEJ RIJEKA

Uz botanički vrt, muzej je multimedijalni centar s akvarijem sa stanovnicima Jadranskog mora. Uz ribe, morske pse i raže, u muzeju se čuvaju primjerci kukaca, gmazova, ptica i vodozemaca.

LUKOBRAN I RIJEČKA RIBARNICA

Postojeći lukobran glavnog lučkog bazena popularno zovu „molo longo“ radi njegovih 1.707 m dužine, danas u funkciji putničkog terminala i obalne šetnice. Glavna gradska tržnica omiljeno je mjesto Riječana kojima se lice razvuče u osmijeh pri pomisli na objed još od kraja 19. stoljeća. Riječka ribarnica nudi svakodnevno mediteranski doživljaj prodaje ribe

Taxi Transfer Service Rijeka nudi sigurnu uslugu najma autobusa sa vozačem za razgled Rijeke.

Taxi Transfer Service Rijeka – putujući s Taxi Transfer Service Rijeka biti će te odveženi do destinacije na komforan i bezbrižan način. Naši profesionalni vozači s bogatim iskustvom jamac su sigurne vožnje.

Naš vozač putnike će dočekati putnike ispod kruzera, ispred hotela i  odvesti ih na razgledavanje grada u klimatiziranom autobusu. Taxi Transfer Service Rijeka nudi najbolji omjer cijene i kvalitete u usluzi autobusnog prijevoza. Rezervirajte Vaš autobus s vozačem na vrijeme kako bi ste si osigurali dodatne benefite.

Taxi Transfer Service Rijeka  nudi prijevoz i grupa putnika koje nemogu stati u regularno taxi vozilo. Taxi Rijeka nudi prijevoz autobusima svih veličina za razgleda grada Rijeke i Kvarnera. U ponudi imamo visokoturističke autobuse koje možete unajmiti za lokalni prijevoz po Rijeci za razgled grada.

Dali ste znali da je cijena najma autobusa sa vozačem ponekad i niže od cijene javnog linijskog prijevoza ?

Taxi Transferi od Rijeke najam autobusa s vozačem možete platiti kreditnom karticom, gotovinom ili virmanom.

Rezervirajte Vaš Taxi Rijeka autobus unaprijed kako bi si osigurali benefite i siguran prijevoz.

Molim vas da ukoliko Vaša tvrtka ili Vi imate potrebu za ovakvim uslugama uputite zahtjev sa detaljima na našu mail adresu ili putem kontakt obrasca.