NAJAM AUTOBUSA HRVATSKA

Croatia Travel – Transfer Service – mi smo tvrtka za prijevoz i iznamljivanje minibuseva i autobusa za izlete i višednevna putovanja. Kad je riječ o najmu autobusa tu možemo ponuditi kompletnu uslugu. Raspolažemo vozilima svih veličina i naš moto je sve na jednom mjestu. Baš zbog toga mnoge tvrtke su nas odabrale za svoje prijevoznika i hvala im na tome.

NAJAM AUTOBUSA ZA TURE – VIŠEDNEVNA PUTOVANJA – GASTRO HRVATSKA

Dana 1: Najam autobusa Dubrovnik

Odradili smo višednevno putovanje na relaciji Dubrovnik – Osijek. Naš vozač se zaputio po goste u Dubrovnik. Gosti su sletili u Dubrovnik gdje smo napravili razgleda grada i okolice.. autobusni obilazak Dubrovnika je za sve turiste jedno predivno iskustvo jer svako spuštanje prema Pilama izaziva uzdahe. Dubrovački stari grad je biser Jadrana, grad je u povijesti bio država.

Dan 2: Najam autobusa Dubrovnik – Split

 Nakon buđenja u Dubrovniku putovanje nastavljamo prema Splitu. Putovanje se odvija preo Opuzena i doline Neretve koja je bogati poljoprivredni kraj. U Pločama se ukapčamo na autocestu i nastavljamo prema Splitu. Split je grad u Dalmaciji i najznačajnije prometno čvorište za turiste koji dolaze u ovaj dio Hrvatske . U Splitu ostajemo 2 dana, a drugi dan ćemo iskoristiti za odlazak na Krku. Split je uvijek zanimljiv za razgled jer povijest Splita je prebogata i preburna da bi stala u nekoliko rečenica. Premda su na području Splita i ranije postojale grčke naseobine, prvim njegovim stanovnikom i osnivačem Splita ipak treba smatrati cara Dioklecijana, koji je na poluotoku u blizini velikog grada Salone 293. godine poslije Krista počeo graditi raskošnu carsku palaču od oko 30 tisuća metara četvornih, u koju se nakon desetogodišnje gradnje povukao kad je napustio rimski carski tron.

Dan 3:Najam autobusa za izlet u NP Krka

Noć provodimo u Splitu, ujutro krećemo prema Skradinu i nacionalnom parku Krka. Krka je sedmi nacionalni park u Hrvatskoj poznat po velikom broju jezera i slapova. Dobio je ime po rijeci Krki koja je dio parka. Nacionalni park je lociran u središnjoj Dalmaciji nizvodno od Knina, a samo par kilometara sjeveroistočno od grada Šibenika.

Dan 4: Najam autobusa Split – Rijeka

Nakon Dalmacije putovanje nastavljamo prema Kvarneru i odsjedamo u hotelu Bitoraj u Fužinama. Fužine su smještene 730 metara nad morem, u jugozapadnom dijelu Gorskog kotara, okružene slikovitim planinama, tišinom stoljetnih šuma crnogorice i ljepotom svojih jezera. Od svoga postanka pa do današnjih dana, Fužine mogu zahvaliti razvoj vrlo dobrom prometnom položaju i blizini tranzitnih pravaca – nekada cesti Karolini, koja je povezivala unutrašnjost s priobaljem, željezničkoj pruzi, a danas autocesti Zagreb – Rijeka, koja skraćuje put do mora na samo pola sata. Pravi je užitak ljeti boraviti na moru, a noćiti na ugodnom goranskom zraku u brojnim smještajnim objektima.

Dan 5:  Najam autobusa razgled Kvarnera

Nakon buđenja na svježem zraku krećemo u Rijeku. Rijeka koja turistima postaje sve zanimljivija ima što pokazati, a mi smo obišli:Riječki tunel – Riječka vojna priča vodi turiste – ispod grada. Koliko ste puta kao turist zakoračili u vojne objekte? Vjerujemo ne često. Jedna od rijetkih prilika za to pruža se u Rijeci. I vodi ravno u podzemlje. Prvi riječki tunel vojne namjene otvoren za turističke posjete čeka na vas u samom gradskom središtu. Riječka vojna priča vodituriste – ispod grada.Koliko ste puta kao turist zakoračili u vojne objekte? Vjerujemo ne često.  Nakon toga uputili smo se u „trbuh grada“ tj. na gradsku tržnicu. Velika tržnica omiljeno je mjesto Riječana kojima se lice razvuče u osmijeh pri pomisli na objed, još od kraja 19. stoljeća. Pojavila se uz morsku oba… Za kraj smo ostavili vrijeme za posjet Trsatu. Trsatski kaštel je strateški izbočeni vidikovac na 138 metara visokom brijegu koji dominira Rijekom. Prvi se put spominje kao sjedište župe 1288. Svetište Majke Božje Trsatske i Franjevački samostan Trsat. Svetište Majke Božje Trsatske najveće je hodočasničko središte zapadne Hrvatske. Njegov je postanak povezan s tradicijom o čudesnom prijenosu Nazarets…

Dan 6: Najam autobusa Rijeka -Gorski kotar

Naše putovanje nastavljamo Gorskim kotarom. Špilja Vrelo u Fužinama otkrivena je slučajno pedesetih godina prošloga stoljeća kod izgradnje akumulacijskog jezera Bajer. Starost joj se procjenjuje na 3,5 – 4 milijuna godina. Iako je dugačka samo 300 metara, izuzetno je lijepa i bogata špiljskim ukrasima. Osobitu vrijednost špilji daje joj voda – na samo pedesetak metara nalazi se prekrasan gorski izvor, jezero i ponor koji je čine posebno atraktivnom. Bistar i hladan gorski potok je iz porječja rijeke Ličanke i u izrazito kišnim razdobljima poplavljuje špilju. Špilju Vrelo zbog svojih ljepota često nazivaju i “Postojna u malom”. Špilja je uređena za posjete i obnovljena novom rasvjetom i pješačkom stazom s mostićima 1998. godine. Zbog blage konfiguracije terena, bez ijedne stepenice, jedina je turistički uređena špilja u Europi koju mogu posjetiti svi uzrasti, djeca, stariji pa čak i invalidi u kolicima. Špilja je u potpunosti ravna, nema niti jedne stepenice te je pogodna za posjetitelje svih dobnih uzrasta.

Dan 7: Najam autobusa izlet Krk

Krk je otok iako je povezan s kopnom putem mosta. Moto Krka kao grada povijesti i kulture, utemeljen je na više od 3000 godina neprekidnog života u gradu. Pozivamo Vas stoga ponajprije na upoznavanje povijesne jezgre grada. Prije nego o plažama, govorili bismo o moru na kupalištima grada Krka. Ono je čisto, vrlo čisto! Najbolje će ovu tvrdnju potkrijepiti šest plavih zastava koje iz godine u godinu zaslužuju gradske plaže zadovoljivši visoke kriterije kakvoće mora, a zatim i ponude: sanitarne, ugostiteljske, sportske, rekreativne, uz obaveznu napomenu da plaže imaju prilaz moru uređen za invalide.  U gradu je, na području Dražice, uređena plaža za pse, izdvojeni prostor za kupanje pasa koji vape osvježenje tijekom ljetnih vrućina.

Dan 8 Najam  autobusa Rijeka – Osijek

Putovanje nastavljamo preko moderne autoceste do Istoka Hrvatske. Osijek  Osijek je smješten na tek 20 km od ušća Drave s Dunavom, na samoj sredini njegova 2850 km dugog toka od njemačkog Schwartzwalda do Crnog mora.  U ovome dijelu europskog Podunavlja, na prijelazu iz Srednje u Jugoistočnu Europu, susreću se hrvatska i austro-ugarska pa čak i osmanska baštinu što ćete ponajprije primijetiti po arhitekturi te bogatim običajima i gastronomiji.

Dan 9: Najam autobusa Osijek

Slavonija i Baranja danas su popularne destinacije kada je gastro turizam u pitanju. O brubljena Dravom i Dunavom i podijeljena hrvatsko-mađarskom državnom granicom, na istoku začarana močvarom, na jugu i jugozapadu zaštićena riječnim rukavcima, a na sjeveru i sjeverozapadu otvorena za povezivanje vinskim cestama i puteljcima – Baranja je danas i dalje vrlo zatvorena, gotovo izolirana i mističnija nego ikada prije. Unatoč obnovi starih mostova i izgradnji potpuno novih, bez obzira što je prošarana s nekoliko međunarodno važnih prometnih pravaca i što je sve zanimljivija turistička destinacija – Baranja danas uspijeva biti posebnom jer ljudi ondje ljubomorno čuvaju vlastite egzistencijalne tajne

Dan 10: Najam autobusa Osijek Zagreb

Našem putovanju približava se kraj i pomalo putujemo prema Zagrebu. U Zagrebu ćemo iskoristiti priliku za obilzak grada i posjet znamenitostima. Zagreb ima zbilja što pokazati i postao je ne zaobilazno odredište. Zagreb je glavni grad Republike Hrvatske i najveći grad u Hrvatskoj po broju stanovnika. Šire područje grada okuplja više od milijun stanovnika. Povijesno gledajući, grad Zagreb je izrastao iz dva naselja na susjednim brežuljcima, Gradeca i Kaptola, koji čine jezgru današnjeg grada, njegovo povijesno središte

NAJAM AUTA I KOMBIJA S VOZAČEM RIJEKA

U našoj floti raspolažemo automobilima i komb i vozilima za prijevoz putnika. Naše automobile možete iznajmiti za privatne ture ili transfere od / do aerodroma. Naši automibili su visoke klase i pogodni su za kraća i duža putovanja.

NAJAM MINIBUSEVA RIJEKA

Croatia Travel – Transfer Service u ponudi ima minibuseve visoke turističke klase za prijevoz na relacijama po Vašoj želji. Pošaljite nam upit za najam minibusa sa Vašim planom puta, a naše osoblje poslat će Vam personaliziranu ponudu. Minibusevi su kapaciteta 18 – 22 sjedala. Naši minibusevi su renomiranih proizvođača sa komfornim sjedalima pa je i najdalje putovanje ugodno. Rezervirajte Vaše vozilo po promotivnim cijenama već danas i putujte bez stresa.

NAJAM AUTOBUSA RIJEKA – NAJAM AUTOBUSA HRVATSKA

Croatia Travel – Transfer Service  nudi najmove autobusa na svim relacijama. Naši autobusi su moderni i opremljeni su svom opremom. Autobusi su opremljeni wc, kuhinjom, soft-line sjedalima itd. Pošljite nam upit sa Vašim planom putovanja i rezervirajte autobus za Vaše putovanje još danas.