NAJAM AUTOBUSA ADVENT ZAGREB

ADVENT U ZAGREBU

1. Tradicionalne igračke, ali i one u proširenoj stvarnosti

Zagreb se ponosi dugogodišnjom proizvodnjom dječjih igračaka. Osim što svoju djecu možete iznenaditi takvim jedinstvenim poklonom koji se prenosi s generacije na generaciju, možete im pokloniti i igračke u proširenoj stvarnosti. Što to znači? Dobiveni poklon može se postaviti bilo gdje drugdje, u kvartu, u drugoj državi, a upravo tako ćete sudjelovati u radosti dijeljenja.

2. Nikad bogatiji glazbeni program

Svima je dobro poznat osjećaj kada na radiju slučajno uhvate taktove Mariah Carey ili Whama! – Božić je iza ugla. Važan dio Adventa u Zagrebu je glazbeni program, a u njemu ove godine sudjeluju Lado, Zagrebački solisti, Yammat FM-a, harfisti… doslovno na svakom uglu možete čuti različite note, no sve ih povezuje jedinstvena blagdanska simfonija.

3. Filmski advent u zagrebačkim hotelima

U drugom nastavku kultnog filma „Sam u kući” preko malih ekrana već tradicionalno uživamo u interijeru njujorškog hotela Plaza. Ove godine si možete priuštiti čarobno iskustvo jer se lobiji zagrebačkih hotela za vrijeme adventa pretvaraju u mjesta iz bajke. Veličanstvene dekoracije pročelja i unutrašnjosti te posebno osmišljeni blagdanski jelovnici poseban su doživljaj za sve posjetitelje. Ovaj filmski ugođaj ne smiju propustiti ni Zagrepčani, pa ako ne odsjedate u hotelu, zaputite se ondje na čaj ili toplu čokoladu s dodatkom blagdanskog duha.

4. Magična svjetla Gornjeg grada

Najstariji dio grada čuva najljepše priče, a upravo će one biti ispričane ovih blagdana kroz projekt ‘Svjetlost Adventa’. Kamenita vrata, Kula Lotrščak, Galerija Klovićevi dvori i brojne druge lokacije krase posebne dekoracije zbog koje se stvarno isplati prošetati i samo uživati u ugođaju. Ne zaboravite posjetiti i Vranyczanyevu poljanu gdje se magičan mjesec ovog adventa spušta s neba u vlastiti vrt.

5. Gastronomsko iskustvo na svakom kutu

Projekt ‘Zagreb Jingle Mingles’ zapravo je poziv na istraživanje bogate ponude hrane i pića, po kojoj je Advent u Zagrebu široko prepoznat. Burgeri, palačinke, fritule, kupus s buncekom, sarme, gulaš… Ponuda će biti toliko raznolika da se teško zadržati samo na jednom jelu. No, blagdanske kalorije se ionako ne broje!

Transfer Service Rijeka nudi sigurnu uslugu prijevoza na Advent u Zagrebu. Kod nas možete unajmiti autobuse svih veličina za jednodnevni ili višednevni izlet na Advent. Svi oni koji su posjetili Zagreb u adventsko vrijeme znaju kolika ih čarolija očekuje diljem grada. Za one koji još nisu, dopustite da vam (djelomično) dočaramo taj doživljaj. Rezervirajte Vaš autobus na vrijeme.

Bez obzira putjete li na Advent Zagreb. Advent Ljubljana, Advent Beč, Advent Graz……sigurno je da će te biti odveženi do destinacije na komforan i bezbrižan način. Naši profesionalni vozači s bogatim iskustvom jamac su sigurne vožnje. Kako bi osigurali sebi i svojoj grupi rezervirajte autobus unaprijed putem našeg web obrasca.

Polazak na adventska putovanja najčešće je s Jelačićeva trga u Rijeci. Naš vozač dočekati će Vas na dogovorenom mjestu u Rijeci i odvesti ih na željeni advent  Zagreb, Trst, Ljubljana, Venecija uz najbolji omjer cijene i kvalitete u usluzi prijevoza pomoraca.

 Rezervirajte ili unajmite Vaš autobus ili minibus od Rijeke do Adventa u Zagrebu, Ljubljani, Beču unaprijed putem našeg e-maila.