MINIBUS PRIJEVOZ UMIROVLJENIKA

Transfer Service – Croatia Travel nudi prijevoz minibusevima na svim relacijama. Ovu vrstu usluge namijenili smo našim umirovljenicima. Minibus je cjenovno najprihvatljivije prijevozno rješenje grupa od Rijeke do bilo koje adrese ili mjesta. Bez obzira jeste li predstavnik doma umirovljenika ili samo privatni organizator putovanja grupe umirovljenika možemo vam ponuditi minibus najam s vozačem. Štoviše nudimo profesionalnu uslugu, a izvrsnost je naša glavna ambicija koju predvode profesionalni i pristojni vozači, moderna i pouzdana vozila sa učinkovitim i ljubaznim operaterima.

Naša dostupnost 24/7 sigurno će Vam pomoći da se Vaši planovi ispune i u zadnji trenutak u potpunosti, a sve to nudimo uz najpristupačnije cijena na tržištu najma minibusa. Naš vozni park obuhvaća cijelu lepezu vozila svih kapaciteta i sa nama  možete biti sigurni da ćemo udovoljiti svim zahtjevima sa optimalnom cijenom. Usluga najma minibusa za prijevoz umirovljenika se najčešće koristi kada je riječ o putovanju na izlete ili susrete s drugim udruženjima u Hrvatskoj. Najam minibusa za prijevoz umirovljenika je iznimno fleksibilan kada je riječ o pravljenju pauza i zaustavljanju.

Cijena najma minibusa za prijevoz umirovljenika ?

Cijena kod najma minibusa za prijevoz umirovljenika ovisi od mnogo faktora pa je informaciju o konkretnoj cijeni najbolje zatražiti nakon dostavljenog itinerara. Za sva pitanja oko izračuna pošaljite nam upit putem naše Internet stranice popunjavajući kontakt formu.