MINIBUS PRIJEVOZ SPORTSKIH EKIPA I KLUBOVA

Transfer Service – Croatia Travel nudi mini buseve i autobuse za najam. U ponudi je cijela lepeza vozila u ovisnosti o broju putnika. Od samih početaka našu kvalitetu prepoznali su mnogi sportski klubovi kako domaći tako i inozemni. Ako trebate iznajmiti minibus, midibus ili autobus s vozačem na pravoj ste adresi, naše osoblje u uredu stoji Vam na raspolaganju. Kod nas rezervirajte i unajmite minibus za putovanje Vašeg kluba ili sportske ekipe za lokalne, regionalne, nacionalne i međunarodne prijevoze. Najam minibusa i prijevoz sportskih ekipa je vrlo zanimljiv za većinu ekipnih sportova gdje najčešće uz ekipu imamo i roditelje, simpatizere koji su u pratnji te je ukupan broj veći od 8 pa kombi vozilo nije dovoljno.

Zašto najam minibusa za prijevoz sportaša ?

Naši minibusevi su kapaciteta 19 – 22 putnika u zavisnosti o modelu izvedbe. Minibus je cjenovno prihvatljiviji nad regularnim autobusom jer su troškovi vozila bitno manji. Kad je riječ o najmu minibusa s vozačem odnosno prijevoz u službi sporta iza nas je bogata referentna lista kako domaćih tako i stranih klubova. Od stranih klubova ponosimo se na poslove odrađene za FC MILANO, S.S.C. NAPOLI, AZ ALKMAAR….. . Naše prednosti nad drugim prijevoznicima su transparentne cijene bez skrivenih troškova i brza reakcija.

Kad je riječ o prijevozu sportaša na natjecanja željeli bi istaknuti da su iza nas turniri po cijelom Balkanu u i dobrim djelom Europe. Naši minibusevi su komotni sa dovoljnom količinom prtljažnog prostora, a u slučajevima gdje imamo ekstra prtljage tu imamo dodatne mogućnosti u vidu ski – boxeva i prikolica.

Koja je cijena najma minibusa ?

Cijena najama minibusa je veoma prihvatljiva i povoljna dakako ovisi o ruti i dodatnim troškovima kao što su trajekt, trajanju puta itd. Za sve cijene pošaljite odmah upit i naše osoblje poslat će Vam ponudu sa kompletnim troškovnikom. Naše usluge mogu se dogovoriti kao jednokratne ili kao stalne. Prilikom potpisivanja ugovora o stalnoj suradnji klubovima dajemo posebne popuste. Bez obzira koji model odabrali naša vizija je da pružimo kvalitetnu uslugu sa najboljim omjerom cijene i kvalitete prilikom najma minibuseva za sportaše. Zato ukoliko Vam je potreban prijevoz pošaljite upit i rezervirajte minibus za prijevoz Vaših sportaša.