MINIBUS PRIJEVOZ ŠKOLSKE DJECE

MINIBUS PRIJEVOZ ŠKOLSKE I VRTIĆKE DJECE

Transfer Service – Croati Travel nudi mini buseve i autobuse za najam. U ponudi je cijela lepeza vozila u ovisnosti o broju putnika. Od samih početaka našu kvalitetu prepoznali su mnoge škole i vrtići. Sva naša vozila posjeduju atest za prijevoz djece, a ako trebate iznajmiti minibus, midibus ili autobus s vozačem na pravoj ste adresi, naše osoblje u uredu stoji Vam na raspolaganju. Kod nas rezervirajte i unajmite minibus za putoavnje Vašeg škole ili vrtića na bilo kojoj relaciji tj. stojimo Vam na raspolaganju za sve nacionalne i međunarodne prijevoze. Najam minibusa i prijevoz školske i predškolske djece je vrlo zanimljiv za većinu ustanova jer je cjenovno najprihavtljiviji.

Rezervirajte za svoju školu ili vrtić ugodno putovanje minibusom ili autobusom za sve putovanja unutar Rijeke ili bilo kojoj relaciji. Nudimo vozila adekvatna u zavisnosti o veličini Vaše grupe i vašim potrebama. Naš ured za iznajmljivanje minibuseva i autobusa može Vam poslati široku lepezu autobusa za Vaše školeske ture. u okolici Rijeke. Nudimo bilo koju vrstu kratkoročnih i dugoročnih transfera odakle god započinjete putovanje u Rijeci do bilo kojeg područja po vašem izboru. Otputujte sa nama do Rastoka u blizini Karlovca, Plitvica ili u Italiju, Sloveniju,. Štoviše, možemo Vam ponuditi školska privatna putovanja na velike udaljenosti bilo gdje u Hrvatskoj, Mađarskoj, Crnoj Gori, Srbiji, Sloveniji i Italiji sa visoko turističkim minibusevima.

Naručite lokalne i regionalne kružne vožnje minibusevima ali i regularnim autobusima. U slučaju da organizirate nastavu u prirodi stojimo vam na raspolaganju i dovoljno je kontaktirati naše osoblje. Cijenu ćemo kreirati uzimajući u obzir Vaše zahtjeve, a naše osoblje će Vam kreirati pažljivo osmišljenu ponudu.