MINIBUS PRIJEVOZ RADNIKA

Transfer Service – Croatia Travel – bavimo se prijevozom preko 10 godina. Tijekom godina poslovanja širili smo se i uvodili novine osluškujući tržište. U samim početcima bavimo se taxi prijevozom ali nakon nekoliko godina poslovanja uviđamo nedostatak kvalitetnog minibus prijevoza. Nabavljam prvi minibus i počinjemo s uslugom autobusnog prijevoza.

Tijekom godina poslovanja mi smo stavili naglasak na poslovnu suradnju s tvrtkama kojima smo siguran partner već godinama. Pravnim osobama nudimo najam minibuseva za prijevoz njihovih radnika. Ovo usluga se dogovara između dvije pravne osobe i važno je naglasiti da je to privatni prijevoz naručioca.Minibus prijevoz radnika se može dogovoriti za različite potrebe ali najčešće smo se susretali:

  • Minibus prijevoz izaslanih radnika od adrese kolektivnog smeštaja do radnog mjesta.
  • Minibus kružni prijevoz radnika sa različitih adresa do radnog mjesta.
  • Minibus prijevoz grupe radnika od sjedišta firme do udaljenih mjesta izvršenja radova. To bi značilo minibus prijevoz izaslanih radnika na mjesto privremenog obavljanja djelatnosti.
  • Minibus prijevoz građevinskih radnika. Prijevoz građevinskih radnika nam je česta uslugu je građevina kao grana industrije često zahtjeva promjenu lokacije i količinu radne snage na nekoj poziciji.

Transfer Service – Croatia Travel nudi Vam pouzdan i kvalitetan minibus prijevoz zato rezervirajte Vaš minibus još danas jer su naše prednosti: fleksibilnost, najbolji omjer kvalitete i cijene, profesionalna usluga minibus prijevoza, pouzdana vozila sa profesionalnim vozačima su samo neke od karakteristika koje nas krase već duži niz godina.