MINIBUS PRIJEVOZ DO AERODROMA

Transfer Service – Croatia Travel nudi transfere sa i do aerodroma. Kod nas možete rezervirati minibuseva za prijevoz sa ili na bilo koji aerodrom. Ukoliko vaša grupa broji 9 ili više putnika  Vama je potreban minibus. Ukoliko organizirate konferenciju, team bilding ili Vam u posjetu dolaze poslovni partneri rezervirajte odmah profesionalnu uslugu najama minibusa s vozačem.

Zašto rezervirati minibus prijevoz do aerodroma ?

Prvi je dojam najbitiniji za svako poslovanje, zato iznajmite minibus s vozačem kako bi dočekali Vaše poslovne partnere na aerodromu. Vi ste nama povjerili da prevezemo Vama bitne ljude, a mi imamo cilj obaviti to beskompromisno profesionalno. Svi naši zaposlenici su svjesni toga i trude se pružiti prijevoz visoke klase i cjelokupnu važan im je cjelokupni dojam. Putnici se mogu osloniti na naše pristojne vozače koji su uvijek na vrijeme na aerodromu  i prate dolazni let kako bi u trenutku slijetanja bili u putničkom terminalu s natpisom imena Vaše grupe.

Dolazni transfer i doček ček putnika na aerodromu

Nakon dogovora o organizaciji prilikom rezervacije trebate nam dostaviti vrijeme slijetanja i broj leta kako bi naš vozač mogao pratiti dolazni let. Ne rijetka je pojava da avion kasni ali i dođe i po pola sata ranije pa je monitoring leat veoma bitan. Kod dolaznih transferaa vozač će putnike dočekati u putničkom terminalu s natpisom grupe, tvrtke ili sl. U slučaju kašnjenja leta ili drugih izmjena minibus će biti tu za Vas.

Odlazni transferi

Transfer Service – Croatia Travel nudi prijevoz na sve aerodrome. Minibus prijevoz do aerodroma nije linijski već se privatan i dogovara se po potrebi. Ukoliko želite da uštedite vrijeme i novac, a da sa obitelji ili prijateljima brzo i sigurno minibusom u grupi 9 do 20 putnika stignete do aerodroma. Najčešće se radi o minibus prijevozu od hotela ( ili smještaja ) do aerodroma. Polazak minibusom na aerodroma je personaliziran i dogovara se sa svakim klijentom zasebno. Prilikom određivanja vremena polaska važno je uzeti u obzir da na aerodromu treba biti oko 1,5 h prije poljetanja kako bi se obavio “check in”

Pošaljite upit i kontaktirajte nas pomoću kontakt obrasca za minibus prijevoz na našoj Internet stranici. Naše ljubazno osoblje stoji Vam na raspolaganju za sve informacije i rezervacije.