MINIBUS NAJAM RIJEKA

Prošli tjedan odradili smo trodnevno putovanje s poslovnom delegacijom koja je bila u posjeti Rijeci i otoku Krku. Rijeka postaje polako česta destinacija za investiranje kada je Kvarner u pitanju. Mnogi strani investitori prepoznali su ovaj dio Europa kao potencijalno mjesto svojih investicija. Glavni razlog toga je ulazak Hrvatske u Europsku uniju i područje Schengena, ali važan faktor je i geostrateški položaj grada i regije. Rijeka je smještena u Kvarnerskom zaljevu koji je već na brodarskim rutama ucrtan kao nezaobilazna luka. Tako danas imamo u Rijeci kontejnerski terminal, LNG terminal, terminal za rasute terete i naftni terminal. Dubina mora i geografski položaj je nešto na što baš ne možemo utjecati, ali je važan čimbenik u brodarstvu koje je danas najvažnija prometna grana kada je prijevoz tereta u pitanju. Ono na što možemo utjecati je izgradnja infrastrukture pa tako Rijeka i Kvarner imaju odličnu mrežu autocesta i aerodrom koji je smješten na otoku Krku.

Naime otok Krk se već dokazao kao energetsko čvorište za naftu i ukapljeni prirodni plin, a čini se da tu nije kraj. Prošli tjedan bili smo na usluzi stranoj poslovnoj delegaciji koja je došla u posjet našoj regiji s ciljem pokretanja projekta  koji bi trebao, ako sve bude išlo po planu, za nekoliko godina omogućiti uvoz zelenog amonijaka koji bi onda služio za isporuke vodika za koji se Europska unija čvrsto nada da će biti jedan od ključnih faktora energetske zelene tranzicije.

Hrvatska tvrtka koja vodi kompletan projekt uzela nas je da budemo stranoj delegaciji na usluzi sa našim minibusom. Kada su poslovna putovanja u pitanju najam mini busa s vozačem  je odlična opcija jer se možete u potpunosti posvetiti poslovnim obvezama i uživati u putovanju bez stresa.

Mnoge tvrtke biraju baš nas jer nudimo kompletnu uslugu i paletu vozila Poslovnim ljudima smo na usluzi s luksuznim limuzinama, a za veće grupe nudimo najam kombi vozila, mini buseva  i autobusa.

Iznajmljivanje mini busa ili kombija svakako je najefikasniji način da dođete do željene lokacije s vašom grupom čak i da vam je potreban samo prijevoz do aerodroma. Pošaljite nam upit sa što preciznijim specifikacijama i napraviti ćemo vam ponudu prilagođenu vašim potrebama.