Kongresni transferi Opatija

Opatija smještena u Kvarnerskom zaljevu ispod Učke je maleni grad sa svega 15-ak tisuća stanovnika mami uzdahe turista, a nazivaju je još i starom damom turizma. Prve čari Opatije otkrio je riječki patricij Iginio Scarpa kada je 1844. godine izgradio ljetnikovac kojeg je nazvao Villa Angiolina (po svojoj preminuloj supruzi), što je označilo početak razvoja turizma! Kraljica Jadrana, Opatija, grad s najdužom turističkom tradicijom u Hrvatskoj građena je na prijelazu 19. u 20. stoljeću i oduševljava svojom arhitekturom, njegovanim parkovima, šetnicom Lungomare, uređenim kupalištima i fontanama. Danas u predsezoni i posezoni Opatija stavlja naglasak na konferencije, kongrese i event-e koji su mjesta su razmjenjivanja ideja i iskustava, rješavanja problema, promoviranja proizvoda, izgrađivanja timskog duha i generiranja ideja. Prilikom organizacije takvih događaja transferi i prijevoz sa/na aerodrome. Vozači su prvi s kojima Vaš klijent ima kontakt s kongresom i stvara prvu sliku o događaju. Kako se prijevozom bavimo dugi niz godina možemo se pohvaliti velikim brojem uspješno odrađenih kongresa. Opsluživanje ovakvih događaja od prijevoznika zahtjeva veliki stupanj profesionalnosti jer je riječ uglavnom o VIP osobama gostima događaja. Transfer Service nudi organizatorima kongresnih događanja u Rijeci i Opatiji prijevoze na kongrese jer smo mi kombinacija iskustva i tradicije u prijevozu sa novim, modernim vozilima. Odabir nas za Vašeg prijevoznika odličan su temelj za početak uspješne organizacije kongresa. S obzirom da Opatija nema vlastiti aerodrom putnici najčešće slijeću na aerodrome u okolici:

  • Aerodrom Trieste – mali, ali ugodan aerodrom udaljen oko 110 km od Opatije nudi mnoge letove iz i prema Europi. Vožnja od aerodroma Trst do Opatiji traje oko 90 min.
  • Aerodrom Ljubljana – najveći Slovenski aerodrom sa mnogim letovima nudi konekcije do bilo koje destinacije. Danas prijevoz od Ljubljane do Opatije traje oko 110 min što ga čini veoma zanimljivim. Transfer Service nudi prijevoz od aerodroma Ljubljana do Opatije svim grupama putnika.
  • Aerodrom Rijeka – smještena na Krk ima prednost blizinu Opatije tako da putovanje od aerodroma Krk do Opatije traje svega 40 min. Problem je van sezone kada aerodrom imam veoma mali broj letova. Nudimo prihvat i prijevoz putnika od aerodroma Rijeka do Opatije.
  • Aerodrom Zagreb – naš najveći aerodrom koji nudi mnoge opcije je najudaljeniji od Opatije sa oko 180 km, ali moderna autocesta ga čini zanimljivim jer putovanje traje samo 110 min. Kod nas možete rezervirati transfere do i od aerodroma Zagreba.
  • Aerodrom Venecija – aerodrom sa iznimno velikim brojem letova posjetitelji iz daljih zemalja rado koriste. Taxi Transfer Service nudi transfere od i do aerodroma Venecija sa najboljim omjerom cijene i kvalitete.

Taxi Transfer ServiceOpatija – nudi organizatorima sve opcije prijevoza, a najčešće usluge su:

  • Aerodromski transferi – kao što smo i prije govorili nudimo aerodromske transfre do/iz Opatije za sve grupe putnika. Naša najveća prednost u ovoj usluzi su bogato iskustvo, profesionalnosti i cijelovita ponuda vozila.
  • Međugradski transferi – ne rijetko imao prijevoze gostiju iz okolice pa po njih idemo u njihovo mjesto te ih prevozimo direktno na događaj. Međugradski transfere moguće je naručiti iz bilo kojeg grada do Opatije.
  • Najam vozila s vozačem – usluga veoma bitna organizatorima kongresa jer ne rijetko imaju potrebu da klijentima u večernjim satima organiziraju vozilo i vozača na raspolaganje za posjetitelje koji imaju potrebu za izdvojenim sastankom na nekoj večeri.
  • Razgled Opatije – usluga koji posjetitelji kongresa vole jer ipak uz posao žele nešto i saznati o destinaciji, a Opatija ima što za pokazati.
  • Izleti – nudimo privatne izlete jer gosti žele nešto saznati o regiji pa ne rijetko posjetioce kongresa vozimo na izlete u Istru koja je zanimljiva gostima kako u unutrašnjosti tako i uz obalu

Za sve informacije o prijevozu slobodno nas kontaktirajte.