Kombi prijevoz Rijeka do aerodroma Zagreb

Kombi prijevoz putnika Transfer Service Vas vozi do i sa aerodroma dr.Franjo Tuđman u Zagrebu i sa i do bilo koje adrese u Hrvatskoj. Kombi prijevoz do aerodroma nije linijski već se organizira po Vašoj mjeri i potrebi. Ukoliko želite da uštedite vrijeme i novac, a da sa familijom ili prijateljima brzo i sigurno kombijem u grupi do 8 putnika stignete do svoje adrese ili do aerodroma u Zagrebu, kontaktirajte nas pomoću kontakt obrasca u rubrici kontakti ili nam jednostavno pošaljite e-mail sa kratkim opisom što Vam treba.

 Za grupe veće od 8 putnika Transfer Service nudi prijevoz jednim od naših mini buseva kapaciteta do 20 putnika. Transfer Service vozni park bazira na Mercedes Benz kombi i mini bus vozilima.

Doček putnika na aerodromu

Nakon dogovora o organizaciji kombi prijevoza sa ili do aerodorma, vozač Transfer Service kombi prijevoza će Vas dočekati u putničkom terminalu s natpisom Vašeg imena ili logom Vaše kompanije  radi lakšeg raspoznavanja i dalje organizacije putovanja. U slučaju kašnjenja leta ili drugih vanrednih razloga, kombi vozilo će biti tu za Vas. Ukoliko dođe do odgađanja leta ili nekih  nepredviđenih otkazivanja, molimo Vas da nas obavijestite o novonastaloj situaciji te da je došlo do nepredviđenih okolnosti.

Ukrcavanje putnika i prtljaga

Nakon dočeka putnika na aerodromu vozač Transfer Service-a kombi prijevoza pomoći će Vam oko ukrcavanja prtljage i pravilnog raspoređivanja radi udobnijeg putovanja. Ako postoji potreba za dodatnim prtljažnim prostorom molimo da to navedete tijekom dogovora kako bi se pravovremeno organiziralo priključno vozilo ili sl.

Prijevoz putnika kombijem do i sa aerodroma

Kombi vozači Transfer Service-a su iskusni, profesionalni i ljubazni vozači pa kombi prijevoz Transfer Service  može garantirati udobno, sigurno i brzo putovanje do i sa aerodroma Franjo Tuđman u Zagrebu.

Cijena kombi prijevoza

Cijena kombi prijevoza do i sa aerodroma ovisi od nekoliko faktora, a najvažniji su:

– Udaljenost do željene destinacije tj dali se radi o aerodromu Trst,aerodromu Rijeka,aerodromu Zagreb ili nekom od udaljenijih aerodroma poput Salzburga, Wiena ili sl.

– Broj putnika i posebni zahtjevi

– Da li se kombi prevoz vrši na jednu ili više adresa

– Da li postoji potreba za povratnom vožnjom i sl.

Ukoliko želite saznati konkretnu cijenu kombi prijevoza u Vašem slučaju, molimo zovite nas ili nam pošaljite poruku na e-mail ili kontakt obrazac. Naše osoblje u uredu stoji Vam na raspolaganju za sva pitanja i savjete oko putovanja.