Kombi prijevoz putnika

Transfer Service – Croatia Travel pored taxi i autobusnog prijevoza nudi i prijevoz kombi vozilima do svih destinacija u Hrvatskoj ili inozemstvu. Danas se možemo pohvaliti svojim visoko opremljenim kombi vozilima koji osim vozača mogu primiti i 8 putnika. Dugogodišnjim radom i trudom stekli smo niz zadovoljnih klijenata čime smo dokazali svoju kvalitetu, sigurnost i pouzdanost u izvršavanju svih zahtjeva klijenata. Danas se možemo pohvaliti odrađenim mnogobrojnim transferima, a iza naših vozača su milijunske kilometraže na cestama Europe i Hrvatske. Naša vizija i cilj su jasni, a to je pružiti sigurnu, ugodnu i vrhunsku uslugu prijevoza putnika te sve naše aktivnosti usmjeravamo prema zadovoljstvu naših klijenata kojima se potpuno prilagođavamo. Kako bih opravdali zadovoljstvo naših klijenata i kvalitetu naših usluga licencirani smo za obavljanje prijevoza putnika. Uz profesionalnog vozača s dugogodišnjim iskustvom vožnje, vrhunskim poznavanjem cesta diljem Hrvatske i Europe i tečnim znanjem engleskog jezika izvršavamo sve zahtjeve naših klijenata. Možemo se pohvaliti i odličnim omjerom cijene i kvalitete pa su naše cijene prihvatljive i konkurentne.

Prošli petak na poziv našeg stalnog klijenta zaputili smo na put od Rijeke do Rima. Rijeka je tradicionalno grad pomoraca koji u ovim vremenima otežanog putovanja imaju problema sa smjenama. S obzirom da je organizacija leta bila skoro nemoguća klijent nas je angažirao da putnike odvezemo u Rim. Putovanje Rijeke do Rima započeli smo preko graničnog prijelaza Pasjak gdje smo ušli u Sloveniju. U Italiju ulazimo preko graničnog prijelaza Kozina te preko Bazovice nastavljamo do talijanskog autoputa. Moderna autocest spaja cijelu Italiju pa tako Trst i Rim. Mreža autocesta povezuje gradove sjevernoga dijela Italije i nastavlja se na cestovne mreže Slovenije, Austrije, Švicarske i Francuske, prelazeći preko ili kroz Alpe. Sjever i jug također su povezani dvjema autocestama od kojih jedna, novija, prati dobrim dijelom jadransku obalu, dok druga, mnogo poznatija Autostrada del sole (Autocesta sunca), prolazi kroz Apenine, nastavlja zapadnim padinama Mesinskog tjesnaca i prelazi na Siciliju. Samo na Sardiniji nema autocesta. Budući da je brdovita zemlja, izgrađeni su mnogobrojni tuneli kroz Apenine, a i prema sjeveru kroz Alpe.

Zašto transfer do Rima ?

Svjedoci smo otežanih uvijeta putovanja uslijed utjecaja korona virusa, a Italija je dobro povezana zrakoplovnim linijama sa svijetom. Najvažnije su zračne luke Malpensa kraj Milana, Linate također uz Milano, zatim Leonardo da Vinci pokraj Rima, te Napuljska zračna luka. Aerodrom Rome–Fiumicino International Airport “Leonardo da Vinci” (Aeroporto Internazionale di Roma–Fiumicino “Leonardo da Vinci”; IATA: FCO, ICAO: LIRF) je najveća i najznačajnija za Italiju. Zračna luka Roma Leonardo da Vinci u normalnim uvjetima broji preko 43 miliona putnika te i u ovim vremenima omogućava konekciju sa cijelim svijetom.

Ostale usluge u kombi prijevozu Rijeka:

  • Transferi do svih aerodroma: najčešći su transferi do aerodroma Zagreb – Ljubljana – Trst – Milano – Beograd – Graz. Našim putnicima i klijentima pružamo profesionalnu uslugu prijevoza putnika prema svim zračnim u Hrvatskoj i Europi. Siguran i efikasan prijevoz obavljamo sa novim i modernim kombi vozilima do 8 putnika.
  • Poslovna putovanja: posebnu pažnju posvetili smo klijentima koji putuju na poslovna putovanja. Osim usluga poslovnog taksija nudimo i kombi prijevoz na poslovna putovanja i sajmove.

Vozni park:

Za sigurnu i udobnu vožnju pobrinuti će se kombi vozila iz Mercedes obitelji. U ponudi su moderan Sprinter 316 CDI kapaciteta 8 putnika i Mercedes V-klase kapaciteta 7 putnika.

Sretan put želi Vam Transfer Service – Croatia Travel